The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Baton.PL - 28.02.2025

Siemka all Wink ram od niedawna. Na początku dla zabicia czasu, ale "trochę"  mnie klimacik wkręcił Smile Jeżeli  mogę się do czegokolwiek przydać to służę pomocą

RE: Przedstaw się - Kris Olesky - 02.03.2025

Witam po długiej przerwie. Wróciłem do Elitki po prawie 5 latach Smile teraz będę latał z synem, może coś skolonizujemy. Widzę że dużo się pozmieniało w grze. Może będzie ciekawie. Pozdrawiam wszystkich.

RE: Przedstaw się - Alextrasha - 05.03.2025

Witam serdecznie szanownych Husarzy. Nazywam się Ernest, pochodzę z pod Warki (mazowieckie). Urodzony w '94, interesuje się m.in. astronautyką, astrofizyką i fizyką, moja ulubiona rozrywka to granie oczywiście :D Na początku tego roku skończyłem studium na kierunku elektroradiologii i z tym zawodem mam zamiar związać swoją przyszłość. o7

RE: Przedstaw się - Kadeshtu - 06.03.2025

Cześć, nie lubię pisać o sobie za dużo, to w skrócie, 88 rocznik, stabilna sytuacja życiowa, fan symulatorów militarnych i kosmicznych. Wieloletni gracz ED i Freelancera Discovery. W wolnych chwilach komponuję muzykę (metal, synthwave, symfoniczna albo za co płacą). Łagodnych pulsarów piloci o7

RE: Przedstaw się - Bajur - 16.03.2025

Siemka, jestem Krzychu. Urodzony w latach 90. Gram w ED już od jakiegoś czasu i wpadłem tutaj żeby poznać polską społeczność. W wolnych chwilach lubię słuchać muzyki i czytać o lore fikcyjnych światów. Czasem też próbuję swoich sił w modelarstwie i grach bitewnych. Oprócz tego lubię też fotografię krajobrazów. Fly dangerous commanders! o7

RE: Przedstaw się - JOHNNY_NAPALONY - 19.03.2025

Siema wszystkim Husarzom. Mam na imię Dawid, rocznik '02. Z zawodu programista, z wykształcenia fizyk. Mieszkam w pięknym Wrocławiu, a hobbystycznie param się grafiką 3D/animacjami oraz latam dronami FPV. Chętnie nawiąże tutaj nowe znajomości w gierce i poza nią. Fly safe commanders o7

RE: Przedstaw się - NietoKT - 19.03.2025

Fpv? Dasz się przelecieć?  Wink

Witamy komandorze!

RE: Przedstaw się - JOHNNY_NAPALONY - 19.03.2025

(19.03.2025, 06:33 UTC)NietoKT napisał(a): Fpv? Dasz się przelecieć?  Wink

Witamy komandorze!

Jak jesteś chętny to jasne, mam ciągle swojego pierwszego drona na którym sam się uczyłem. Tylko ostrzegam, jak nigdy nie miałeś z tym styczności to jest to cholernie trudne (różni się od latania zwykłymi dronami). Jak chcesz się wkręcić to polecam kupić sobie tani kontroler i polatać na symulatorach z kilka godzin, żeby ogarnąć sterowanie w ogóle.

RE: Przedstaw się - flybyhunter - 16.04.2025

o7 CMDRs!

Zostałem wprowadzony do Elite: Dangerous parę lat temu (2019) dzięki streamowi polskiego gracza ROOTSRAT, który stworzył bardzo pomocne poradniki, ułatwiające mi wejście do gry.

Dawno temu, z powodu mojego harmonogramu pracy (transport agd Tongue ), miałem wersję Horizons na PlayStation, którą kupiłem i trochę pograłem AspX-em.
Minęło kilka lat i teraz, gdy pracuję z domu, wróciłem do E: D i sprawiłem sobie peceta.

Wznowiłem moją przygodę z E: D w październiku 2024 roku. Dołączyłem do Fuel Rats, jak zawsze chciałem, i tam poznałem CMDR-a.
Zapoznał mnie z modułami Strażników, egzobiologią, a przede wszystkim — z tajemnicą Raxxli.
Posunąłem się nawet do tego, że wydrukowałem i oprawiłem książkę TDW autorstwa RH z pierwszej gry Elite i przeczytałem ją.
Prowadzę również międzynarodową małą grupkę pasjonatów eksploracji i nauki O.R.I.O.N. Research Group.

To chyba tyle!

Do zobaczenia!

RE: Przedstaw się - Szopienik - 16.04.2025

Witam,

W skrócie: rocznik 92, pochodzę i mieszkam niedaleko Rzeszowa. Lubię żeglarstwo, lotnictwo.

Wróciłem do ED po dłuższej przerwie tym razem na PC(wcześniej PS4).