The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Tunczyk - 05.04.2024

Czołem Piloci!

Co prawda witałem się już z Państwem (na 136 stronie) jakieś parę lat temu. Z racji tego, że miałem przerwę od ED (grałem na Xbox) - postanowiłem przywitać się ponownie, tym razem jako Pilot z platformy PC Smile

Rocznik '88; z zawodu inhousowy konsultant SAP z zakresu VAT; ojciec prawie 3 letniego bałaganiarza; po godzinach koszykarz oraz gracz od dziecka (wszystkie gry od RPG po sportowe przez survivale, symulatory, itp itd)

PS. przez te lata zmieniłem nick (wróciłem do tego z dzieciństwa...Smile) i już nie jestem CMDR Tuneleiro, tylko CMDR dupaSmoka - chciałbym to zmienić również na forum, pytanie tylko - czy nie będzie to obraźliwe oraz wbrew regulaminowi? Nick wcale nie oznacza tego co na pierwszy rzut oka widzicie... mianowicie w Indonezji słowo "dupa" oznacza kadzidełko, a Smoka - to tak trochę spolszczone SMOKER - palacz. PALACZ KADZIDEŁ - wiadomo.

Pozdrawiam! o7

RE: Przedstaw się - Anntael - 20.04.2024

Witam serdecznie,

Jestem fanem gier, które potrafią wciągnąć ciekawą fabułą na długi czas (od 8 lat gram regularnie w World od Warcraft, głównie dla lore). O ED wiem już od kilku lat, ale dopiero po obejrzeniu serialu Ekspansja postanowiłem zagłębić się w historię prowadzoną w grze - od przeczytania większości Galnetu do osobistego zwiedzania systemów i planet. 
W grze bywam o różnych porach dnia i nocy, czasami z moim 4letnim synem w roli "drugiego pilota" - co nie zawsze kończy się dobrze, zwłaszcza podczas lądowań na stacjach kosmicznych, ku wielkiej uciesze mojej żony  Tongue

Prywatnie rocznik 86, mąż i ojciec (j/w) oraz cytując klasyka... elektryk wysokich napięć.

Pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś we wszechświecie.

Cmdr Anntael

RE: Przedstaw się - Aymore - 09.06.2024

Dzień dobry,

Mój nick w Star Citizenie to Aymore, na discordzie też. Naprawdę nazywam się Marcin Przybyłek, jestem pisarzem sf, napisałem sagę "Gamedec" (współpracowałem przy produkcji gry wideo pod tym tytułem), "Orzeł Biały" i kilka innych książek. Od czasu do czasu odwiedzam kanał YouTubowy "Astrofaza", zdarzało mi się rozmawiać z Yautją w ramach "Gentlemen Talk". Z wykształcenia jestem lekarzem. W Star Citizena gram od ponad pięciu lat. W gry Chrisa i Erina Robertsów gram odkąd pamiętam.

Mam pięćdziesiąt pięć lat, żonę Anię, córkę Kalinę i psa Majkiego Smile

Interesuję się współczesnymi teoriami fizycznymi i staram się odkryć tajemnicę istnienia Wink  Głównie na moim skromnym kanale YouTubowym, bo gdzie indziej z takimi metafizycznymi wygibasami by mnie nie przyjęli Wink

RE: Przedstaw się - FrankDolas - 09.06.2024

(09.06.2024, 20:00 UTC)Aymore napisał(a): Dzień dobry,

Mój nick w Star Citizenie to Aymore, na discordzie też. Naprawdę nazywam się Marcin Przybyłek, jestem pisarzem sf, napisałem sagę "Gamedec" (współpracowałem przy produkcji gry wideo pod tym tytułem), "Orzeł Biały" i kilka innych książek. Od czasu do czasu odwiedzam kanał YouTubowy "Astrofaza", zdarzało mi się rozmawiać z Yautją w ramach "Gentlemen Talk". Z wykształcenia jestem lekarzem. W Star Citizena gram od ponad pięciu lat. W gry Chrisa i Erina Robertsów gram odkąd pamiętam.

Mam pięćdziesiąt pięć lat, żonę Anię, córkę Kalinę i psa Majkiego Smile

Interesuję się współczesnymi teoriami fizycznymi i staram się odkryć tajemnicę istnienia Wink  Głównie na moim skromnym kanale YouTubowym, bo gdzie indziej z takimi metafizycznymi wygibasami by mnie nie przyjęli Wink

Czołem detektywie Wink. "Orzeł Biały" wymiata!

RE: Przedstaw się - MAGNUM354 - 09.06.2024

To fantastyczna sprawa że potrafisz znaleźć jeszcze czas na granie Smile Gamedec bardzo mi się spodobał, obecnie nie gram w ED ale nigdy nie wiadomo , wierzę że jeszcze kiedyś zrobimy coś razem w świecie ED.

RE: Przedstaw się - ALKAZZATOR - 10.06.2024

Ojej...

Nie wiem jakim cudem pominąłem ten wątek...

Będę modlił się o wybaczenie Biggrin

Jestem Adrian, rocznik '91, prosto z centrum górnego Śląska. Zawodowo - Team Lider w międzynarodowym Korpo, już ponad 6 lat. Branża Automotive.

W Elitkę trochę już gram, ale dopiero od jakiegoś czasu - ambitniej. Wcześniej, była to gra na zasadzie - zrób parę misji, wyjdź z gry. Wydaje mi się, że w grze trzymają mnie też wszystkie pomocnicze rzeczy które mocno zmieniają odbiór, typu Voiceattack, Head Tracking czy same Hotasy. Na klawiaturze jakoś wgl nie potrafiłem się wkręcić. No i zasługa tutaj też duża Rootsrata - jego filmów i wszystkich wskazówek.

A ze względu, że gram "pełniej", to i tutaj postanowiłem się zaczepić. 

Swoją drogą, istnieją jakieś inne polskie frakcje w ED? Nigdy nie trafiłem .. Tak z ciekawości pytam ;D

Jeżeli chodzi i zainteresowania, to głównie mocniejsza muzyka i książki. Najlepiej coś w kliacie Mastertona, ale czasem dla odmóżdżenia kryminałem nie pogardzę. Na więcej praca mi raczej nie pozwala ;D

Aaaa... no i jeszcze Star Trek ;D

Pozdrawiam o7

RE: Przedstaw się - Stasyk - 15.06.2024

Witam wszystkich.
Mój nick w grze, to Stasyk, jako że mam na imię Stanisław. Gram w SC (z przerwami) od 2015 roku, ale dopiero teraz dotarłem do serwera Discord oferującego spokojną przystań i kulturalne towarzystwo. Jestem emerytem i chyba rozumiecie, że bounty hunting czy też PvP to raczej mniej preferowane przeze mnie działalności. Ale jeśli trafię na dobre towarzystwo, nic nie jest niemożliwe. Lubię mining, zlomiarstwo, eksplorację... I wszystko inne, gdzie nie zginę zbyt szybko...

RE: Przedstaw się - Maxioo - 17.06.2024

Siema! CMDR Maxioo z tej strony, 

nie gram w ED długo, bo okokło 2tyg ale chyba sobie radze ;Wink

na codzien branża IT, hobbystycznie od 2009 roku latam na szybowcach, samolotach, smiglowcach i wiatrakowcach 

do zobaczenia w grze!

RE: Przedstaw się - BramolfGripler - 17.06.2024

Witam wszystkich

Tutaj CMDR BramolfGripler, w elite już jakiś czas tam sobie gram, głównie zajmuję się walką lub piractwem (Ale takim bardziej symbolicznym żeby było śmiesznie.) Lubię również budować bardzo przeklęte statki, miny z reverb cascade uważam za bardzo zabawne i często ich używam. Jak ktoś by chciał robić pvp piractwo w trybie open to pisać :^)

W irl to jestem Dawid, mieszkam na Śląsku, rocznik 96 i pracuję jako artysta. Moje hobby to motocykle, gitary, strzelnica i siłownia.

RE: Przedstaw się - Gutek9007 - 22.08.2024

Witam serdecznie. Nazywam się Krystian (CMD GUTEK9007) mam 34 lata pochodzę z Głogowa. Obecnie pracuję a w wolnych chwilach jeżdżę na rowerze i latam dronem jak i lubię wieczorem odpalić kompa i popykać w gry Smile Pozdrawiam i do zobaczenia