![]() |
|
[OFICJALNY] NOWE DLC -- Elite Dangerous: Odyssey (aka New Era) - oficjalna zapowiedź! - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: [OFICJALNY] NOWE DLC -- Elite Dangerous: Odyssey (aka New Era) - oficjalna zapowiedź! (/showthread.php?tid=6057) |
RE: NOWE DLC -- Elite Dangerous: Odyssey (aka New Era) - oficjalna zapowiedź! - grzechS-I-N - 08.12.2021 Nowy SRV SCORPION ujawniony podczas dzisiejszego streama RE: NOWE DLC -- Elite Dangerous: Odyssey (aka New Era) - oficjalna zapowiedź! - MAGNUM354 - 08.12.2021 ooo czyżby wymienne rodzaje strzeladeł na dachu ? RE: NOWE DLC -- Elite Dangerous: Odyssey (aka New Era) - oficjalna zapowiedź! - Kadmilos - 09.12.2021 Będzie multi crew
RE: NOWE DLC -- Elite Dangerous: Odyssey (aka New Era) - oficjalna zapowiedź! - Kyokushin - 09.12.2021 Nawet fajnie się jeździ tym nowym SRV. RE: NOWE DLC -- Elite Dangerous: Odyssey (aka New Era) - oficjalna zapowiedź! - grzechS-I-N - 16.12.2021 Jak się podobają wnętrza Fleet Carrier''ow? Od 46:50. Moim zdaniem uroczy Startrekowy mostek
RE: NOWE DLC -- Elite Dangerous: Odyssey (aka New Era) - oficjalna zapowiedź! - MAGNUM354 - 17.12.2021 a co tam stało ze składanymi skrzydłami w 50:23 ????? i jaki fajny pokład widokowy przy 51:00 - ciekawe czy na czas skoku wszyscy gracze wstaną z krzeseł albo czy się szyby zasłonią ![]() i jeszcze ciekawsze : co tam robią terminale ( które skrzętnie były omijane podczas streamu ) - będzie mozna brac misje po wskoczeniu do systemu bez podrózy na stacje w tym systemie ? Wiecie, takie automatyczne podłaczenie się do komputerów stacji w systemie ? trudno mi w to uwierzyć - a za słabo u mnie z angielskim nie wiem czy coś o tym mówili ? RE: NOWE DLC -- Elite Dangerous: Odyssey (aka New Era) - oficjalna zapowiedź! - Villenn - 19.12.2021 Mnie cieszy to że w końcu będzie można Biological Data oddawać na lotniskowcu. Uprzyjemni to eksploracje i zlikwiduje stres związany z dowiezieniem danych do bańki. Nareszcie lotniskowiec będzie mógł być prawdziwą baza wypadową na dalekiej i długiej eksploracji
RE: NOWE DLC -- Elite Dangerous: Odyssey (aka New Era) - oficjalna zapowiedź! - MAGNUM354 - 19.12.2021 Nadal - po co sa terminale do misji w każdym korytarzu? I nadal - co to za statek ze składanymi skrzydłami ? RE: NOWE DLC -- Elite Dangerous: Odyssey (aka New Era) - oficjalna zapowiedź! - Misiakus Pluszov - 19.12.2021 (19.12.2021, 08:12 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Nadal - po co sa terminale do misji w każdym korytarzu? Mnie bardziej coś innego ciekawi - zauważ, że przy drzwiach rozsuwanych jest terminal. Taki jak na planetach, który można przeciążyć, aby drzwi otworzyć... Czyżby w zamyśle były jakieś misje abordażowe na lotniskowcach czy coś?
RE: NOWE DLC -- Elite Dangerous: Odyssey (aka New Era) - oficjalna zapowiedź! - MAGNUM354 - 19.12.2021 No to akurat skoro sa drzwi to i zamek jest ale faktycznie - widac że można go naładować to i może przeładować
|