The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - SAMURAI MIC - 17.02.2024

Cześć wszystkim
Jestem CMDR SAMURAI MIC.
Dopiero zacząłem grać w Elite Dangerous, miałem kilka lat temu podejście ale się odbiłem od gry po kilkudziesięciu minutach. Stwierdziłem że jak grać to z joistickiem.
Zakupiłem i jestem. Grywam zazwyczaj w piątki i soboty w nocy. Nie ma za wiele czasu z racji 3 dzieciaków w domu. Ogólnie lubuję się w "symulatorach" ciężarówek (ETS2 i ATS), tudzież traktorów (Farming Simulator) oraz World of Warships.
W życiu prywatnym pracownik magazynu i kierowca.
Pozdrawiam
Samurai MIC

RE: Przedstaw się - Gorzym - 20.02.2024

Witajcie.
Dzięki za przyjęcie do Was.
Mam na imię Arek,rocznik 72 jestem ze Szczecina,w ED gram już dosyć długo,zaczynałem w no nie pamiętam dokładnie kiedy ale to były czasy ZX spectrum.
Przeczytałem dziś regulamin, wrócę z pracy to zainstaluję wtyczkę i edmc.

RE: Przedstaw się - xec - 20.02.2024

(01.10.2023, 19:58 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Ostatniego IRC'a to pamiętam z strony E! (czy jakoś tak ) zassały mnie znajomości strasznie.. ale wtedy inna kultura była, dzisiaj po kilku minutach to by same bluzgi lecialy pewnie jeden na drugiego, niestety. Za dużo trolli.
Erpix, a siedzisz przed kompem w słuchawkach? dzisiejsze microfony sa naprawde skuteczne, mi za plecami zwykle wieczorem żona śpi a niecały metr z lewej mam tv który zwykle jest właczony i nikt go nie słyszy na disckordzie,taksamo ja nie musze zbyt głośno mówić żeby nie obudzić żony -słuchawki z mikrofonem to chyba najlepsze rozwiązanie.

IRC to moje klimaty lat '90 i wczesnych 2000 ;-) wtedy łączyłem się za pomocą packet radio, prędkość 1200bps simplex Wink

RE: Przedstaw się - Wolf Ripclaw - 24.02.2024

Witam
Mam na imię Jacek, rocznik 91, jestem z Michałowa koło Białegostoku. Z życia prywatnego: zawód Spawacz, miłośnik gier o tematyce militarnej (War thunder, Squad).

RE: Przedstaw się - Upsss - 27.02.2024

Witam

Tu kosmita Ernest rocznik świetlny 73, zagubiony w przestrzeni kosmicznej . Pochodzę z mgławicy doznań miasta Poznań. Przez około 2-3 lata świetlne przeleżałem w komorze kriogenicznej , więc uczę się nawet pilotować mój statek . Mechanik z zamiłowania i z zawodu.

Niech moc będzie z wami

RE: Przedstaw się - MUSKETEER - 28.02.2024

Pozdrawiam Wszystkich. Tak wpadlem z ciekawosci  Biggrin

RE: Przedstaw się - Yautja - 28.02.2024

(28.02.2024, 14:59 UTC)MUSKETEER napisał(a): Pozdrawiam Wszystkich. Tak wpadlem z ciekawosci  Biggrin

O! Cześć! Muszkieter żyje! Smile Wpadaj częściej Smile

RE: Przedstaw się - NietoKT - 28.02.2024

No cześć!

RE: Przedstaw się - Haji-me - 28.02.2024

Cześć o/

RE: Przedstaw się - Kahea - 28.02.2024

Muszkieter wracaj