The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Mathias Shallowgrave - 04.04.2016

Witamy nowych pilotów!

@Airwolf - mieszkałem kiedyś we Wrocku przez parę tygodni, mam też tam sporo znajomych. Bardzo lubię to miasto! Smile

RE: Przedstaw się - Grzechu789 - 04.04.2016

Cześć wszystkim Smile

Na imię mam Bartosz (a nie Grzegorz jak by się można było spodziewać), rocznik '93, z wykształcenia informatyk, chociaż zawód i tak inny ale cóż, taki mamy klimat Smile

Z zainteresowania oczywiście zapalony gracz, [kosmiczną] przygodę zacząłem ze starlancerem, potem freelancer, freespace, dark space, kerbal space program etc. Ogólnie uwielbiam klimaty science-fiction, w kinematografii jak i w grach wideo. Fan kosmosu i przestrzeni, fizyki teoretycznej, mechanik orbitalnych i w ogóle wszystkiego co związane jest z naszym wszechświatem. Od nauki, po zabawę itd. itd.

Oprócz kosmosu lubię jeszcze militaria, w mniejszym stopniu ale mimo wszystko lubię czasami postrzelać się na ASG (3 razy byłem dopiero - jak kumpel nie może, to pożyczam sprzęt Biggrin - na swój zbieram na przyszły rok!), odwiedzić jakąś strzelnicę, albo po prostu odpalić Armę i zagrać Smile (dla lubiących i grających polecam społeczność i serwery Ahoy - pierwszorzędna zabawa!)

Poza komputerami moim drugim (ale tym ważniejszym!) hobby jest moja dziewczyna, ale również amatorsko zagrywam na klawiszach, czasami spędzę weekend na działce z piwem, obejrzę jakiś stream z CS'a i tak jakoś się kula ten mój kabarecik Smile

Do zobaczenia gdzieś w przestrzeni!

RE: Przedstaw się - Thael - 05.04.2016

Witam,
Paweł z tej strony, rocznik 91, pochodzę z mieściny Jawor na Dolnym Śląsku. Zawodowo klepie programy pod urządzenia xeroxa (i inne drukarki). Zainteresowania mam rozległe od kosmosów, po psychologię, kocham naturę i naukę. Uwielbiam wypady na rower lub piwko nad jeziorkiem Smile
Co do gier to pogrywało się w różne, głównie strategie lub MMO, ostatnio był to LoL ale ponad dwa lata już go nie dotykam. Elte: Dangerous jest moją pierwszą grą tego typu, jednak klimatem i rozgrywką trafia wprost w moje oczekiwania. Gram już prawie rok i nie zanosi się na to abym rezygnował, dlatego przyszedł czas aby polatać w towarzystwie.
Do zobaczenia w przestrzeni kosmicznej!

RE: Przedstaw się - Rommie_PL - 05.04.2016

Witam wszystkich nowo przybyłych.

RE: Przedstaw się - Dhror - 09.04.2016

Witam, 

Mariusz z tej strony, rocznikowo 84, mieszkam sobie w Rzeszowie z dorbnymi przerwami od prawie 30 lat Smile
Zawodowo wdrażam i testuje oprogramowanie na różne platformy.

W Elitke gram od grudnia zeszłego roku, praktycznie tylko bawiąc się w eksploracje, zaczynałem od wizualnego łowienia planet a teraz gonie Distant Worlds Expedition,. niestety nie dałem rady wraz z głowna flotą dptrzeć do Beagle Pointa,  życie > gra Sad

Jak nie latam w Elite to gram/prowadze papierowe RPG, czytam albo cisne w gry planoszowo/karciane. 
Jak jest ciepło to biegam po górach, albo jeżdże na rowerze lub zamęczam spcerem mojego starego psa.

Do zobaczenia na szlaku.
Fly safe CMDRs.

CMDR Dhror.

RE: Przedstaw się - Haji-me - 09.04.2016

(09.04.2016, 09:22 UTC)Dhror napisał(a): Witam, 

Mariusz z tej strony, rocznikowo 84, mieszkam sobie w Rzeszowie z dorbnymi przerwami od prawie 30 lat Smile
Zawodowo wdrażam i testuje oprogramowanie na różne platformy.

W Elitke gram od grudnia zeszłego roku, praktycznie tylko bawiąc się w eksploracje, zaczynałem od wizualnego łowienia planet a teraz gonie Distant Worlds Expedition,. niestety nie dałem rady wraz z głowna flotą dptrzeć do Beagle Pointa,  życie > gra Sad

Jak nie latam w Elite to gram/prowadze papierowe RPG, czytam albo cisne w gry planoszowo/karciane. 
Jak jest ciepło to biegam po górach, albo jeżdże na rowerze lub zamęczam spcerem mojego starego psa.

Do zobaczenia na szlaku.
Fly safe CMDRs.

CMDR Dhror.

Witaj w Husarii Smile.

Co do Distant Worlds to ciągle masz czas - będą tam czekać do 5 czerwca. Możesz też dołączyć do grupy FGE dla osób z mniejszą ilością czasu wolnego - oni także są częścią DW ale poruszają się wolniej i aktualnie są gdzieś w okolicach waypoint 18. Dotrą na miejsce 31 maja. W razie jakiś pytań wal na PW Smile.

P.S. Jako że jesteś zainteresowany tematem to zachęcam do zajrzenia do mojego dziennika z pościgu za Distant Worlds Expedition. Wystarczy kliknąć w sygnaturkę Smile.

RE: Przedstaw się - strysio - 16.04.2016

Witajcie,

mam nadzieję, że nie będę Was wkurzał Smile Bliżej mi do trzydziestki, więc w jakiś tam standard wiekowy panujący w społeczności chyba się wpisuję.

W Elite Dangerous mam przegrane ponad 50 godzin, kilka rozbitych Sidewinderów, a od niedawna upragnioną Cobrę. Szczególnie cenię eksploatację i odkrywanie fajnie wyglądających planet/zjawisk.

A poza Elite gram prawie we wszystko, ze szczególnym umiłowaniem hack&slashy, kosmicznych 4x oraz FPSów.

RE: Przedstaw się - Quarion - 16.04.2016

Witamy w Husarii i zapraszamy do naszego systemu Biggrin

RE: Przedstaw się - strysio - 16.04.2016

250 Ly, troszeczkę zejdzie, a po drodze eksploracja Smile

RE: Przedstaw się - MUSKETEER - 16.04.2016

250 Ly to jak skok do sklepu po mleko Wink