![]() |
|
Animacja wysiadania z SRV - wyciek? - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Animacja wysiadania z SRV - wyciek? (/showthread.php?tid=4689) |
RE: Animacja wysiadania z SRV - wyciek? - Mathias Shallowgrave - 12.09.2018 Link: https://www.youtube.com/watch?v=lzPibidqS48 RE: Animacja wysiadania z SRV - wyciek? - Indygo - 13.09.2018 dzięki dzięki... obejrzane ![]() całkiem ciekawie ktoś to zrobił... zadziwia tylko ten kopniak w "d..." na samym końcu ale Frontier dostał przynajmniej ciekawą propozycję RE: Animacja wysiadania z SRV - wyciek? - Kyokushin - 13.09.2018 Mi brakuje w Elite space legs. Włóczenia się po stacji, zrobionych w cyberpunkowo/expansowym klimacie, kosmicznego spaceru, kopania w oponkę SRV, i łażenia sobie po statku. Tak po prostu, mnie to bawi, chciałbym to. W No mans sky ciągle łażę po swojej bazie, w Elite brakuje mi tego. RE: Animacja wysiadania z SRV - wyciek? - Indygo - 14.09.2018 trochę off... ale odnośnie animacji... bo mnie @Kyokushin sprowokował ![]() grałem kiedyś w Privatera 2 , gra na trzech krążkach CD... tam bar był w "barze" ... załatwiało się misje z przedstawicielami różnych organizacji przy stoliku z drinkiem w ręku... dodatkowo z widokiem przez okna na zewnątrz stacji ... handlarz statków miał swój hangar ... usprawnienia statku w "warsztacie" też miały jakiś klimat przemytnicy i gangi mialy bazy w asteroidach wystarczyły 3xCD ,,, w Elitce ciągle wszystko jest na zasadzie martwej tablicy ogłoszeń... praktycznie identycznej dla wszystkich rodzajów misji czego mi brakuje z animacji ... załatwiania misji pasażerskich w jakimś hollu przypominającym lotnisko. z kręcącymi się ludźmi... przedstawicielstwa frakcji powinny być w wysokich piętrach budynków z widokiem na lądowiska ... a w stacjach najlepiej pod/nad wlotami do stacji... czarny rynek powinien mieć swoje "mroczne" kantory itp itp tego klimatu mi właśnie brakuje.... nawet już bez spacelegs ... myślałem że to proste do zrobienia i liczyłem że takie klimatyczne poprawki dodadzą w sezonie 3 no ale trzeba będzie jeszcze troooche poczekać mój smętny offtop end
RE: Animacja wysiadania z SRV - wyciek? - Yata_PL - 14.09.2018 bardzo fajny ten oftop, tez gralem w privatera 2, brakuje tego co napisales oraz mi osobiscie digitalizowanych npcow pokrzykujacych przy walce z nami (voice) a o jakikowiek interakcji z nimi nie smiem nawet marzyc.. Nawet wystarczylo by zwykle „thank you „ od cywila ktoremu uratowalem tylek po odgonieniu komanda eagli itp.. W Eve online od kilku lat jest rada ~10 reprezentantow / dyplomatow ( Councill of Stellar Menagement) wybierana demokratycznie z najwiekszych frakcji której zadaniem jest rozmowa z developerami , razem z nimi pracują i podpowiadaja w ktora strone spolecznosc chce rozwiajc gre i w jakiej kolejnosci wprowadzac poprawki i devsi to robia... Mozna.. RE: Animacja wysiadania z SRV - wyciek? - Kyokushin - 14.09.2018 Grało się. Natomiast Privateer 1 zrobił na mnie wrażenie. Animacja lądowania w Perry Naval Base.... albo baza piratów w asteroidach. To było coś jak GrimHex dziś. To takie 'main menu' baz. No i ten soundtrack... Frontierze, wstydź się. To 1991r. 6 dyskietek 1.44MB. RE: Animacja wysiadania z SRV - wyciek? - Mathias Shallowgrave - 14.09.2018 (14.09.2018, 16:56 UTC)Kyokushin napisał(a): Grało się. Proszę Cię, Kyoku - to jest 9 stacji, więc oczywiste że każda jest zrobiona ręcznie, jest inna i ma swój charakter. Wiesz ile jest stacji w Elite?
RE: Animacja wysiadania z SRV - wyciek? - Xenderr - 14.09.2018 (14.09.2018, 19:33 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):(14.09.2018, 16:56 UTC)Kyokushin napisał(a): Grało się. Pewnie że w ED są tysiące, ale można by przygotować chociaż z 10-15 różnorodnych typów stacji. Teraz owszem są ładne, ale raczej w ostatecznym rozrachunku bardzo podobne do siebie. RE: Animacja wysiadania z SRV - wyciek? - Indygo - 14.09.2018 ooops... starość nie radość... miałem na myśli Freelancera a nie Privateera ...
RE: Animacja wysiadania z SRV - wyciek? - Kyokushin - 15.09.2018 Dokładnie. W Elite jest tysiące, a masz wrażenie że jesteś na tej samej. |