![]() |
|
Beyond Chapter 3 - 06/09 (patch 3.2.1) - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Beyond Chapter 3 - 06/09 (patch 3.2.1) (/showthread.php?tid=4640) |
RE: Beyond Chapter 2 - 28/08 (patch 3.2) - TeddyPanda - 23.08.2018 Fajny myśliwiec. Chociaż mogli by mu inny hud dać. Może teraz nowe srv?
RE: Beyond Chapter 2 - 28/08 (patch 3.2) - Mathias Shallowgrave - 23.08.2018 I mamy nowy trailer RE: Beyond Chapter 2 - 28/08 (patch 3.2) - TeddyPanda - 23.08.2018 (23.08.2018, 09:46 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): I mamy nowy trailer Nono ładny dizajn i na co zwróciłem uwagę - te płomienie z silników takie paskowe, bardzo fajne. Oby to nie stało za jakimś massive grindwallem RE: Beyond Chapter 2 - 28/08 (patch 3.2) - Muzzyx - 23.08.2018 Must... not... FAP... Bardzo mi się podobają! Ram Tah nie próźnował widzę.
RE: Beyond Chapter 2 - 28/08 (patch 3.2) - Mathias Shallowgrave - 23.08.2018 (23.08.2018, 09:48 UTC)TeddyPanda napisał(a): Nono ładny dizajn i na co zwróciłem uwagę - te płomienie z silników takie paskowe, bardzo fajne. Oby to nie stało za jakimś massive grindwallem Z takim podejściem lepiej od razu nastaw się na grind, bo gwarantuję Ci, że trzeba się będzie trochę nalatać, żeby je zdobyć. Elite od samego początku jest przecież grą, w której NIC nie przychodzi łatwo
RE: Beyond Chapter 2 - 28/08 (patch 3.2) - TeddyPanda - 23.08.2018 (23.08.2018, 10:02 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):(23.08.2018, 09:48 UTC)TeddyPanda napisał(a): Nono ładny dizajn i na co zwróciłem uwagę - te płomienie z silników takie paskowe, bardzo fajne. Oby to nie stało za jakimś massive grindwallem Jeśli tak to odpuszczam po prostu i zobaczę filmiki na yt
RE: Beyond Chapter 2 - 28/08 (patch 3.2) - Yautja - 23.08.2018 Nie podoba mi się, że są takie mocno Star Craftowe - jakaś tajemnicza siła trzyma je w kupie. Wyglądają jak jakieś protoskie Archony. Jest jakieś sensowne wytłumaczenie tego pola siłowego? RE: Beyond Chapter 2 - 28/08 (patch 3.2) - MAGNUM354 - 23.08.2018 no to chyba sie przełamię i zainstaluje dok na myśliwce - ten patent z osobnymi częściami super !! RE: Beyond Chapter 2 - 28/08 (patch 3.2) - Mathias Shallowgrave - 23.08.2018 Pojawiło się już oficjalne info, zaktualizowałem więc OP ELITE DANGEROUS
BEYOND: CHAPTER 3
Patch 3.2
Teaser trailer
Trailer nowych myśliwców hybrydowych
Data wydania: 28.08
Oficjalny wątek: KLIK
Nadajniki Guardiansów
W galaktyce odkryto nadajniki Guardiansów. Doprowadzą one graczy do nowych odkryć i tajemnic Strażników. Będą się z tym wiązały zagadki to rozwiązania, co pozwoli na odblokowanie nowych technologii. Nowe statki - Myśliwce Hybrydowe (Hybrid Fighters) Łączą one technologię Guardiansów z ludzką. Dostępne są 3 warianty HF:
Aby uzyskać blueprint nowych myśliwców, trzeba zbadać nowe nadajniki Guardiansów, które wskażą nam z kolei nowe lokacje do zbadania, skąd pozyskamy schematy HF. ![]() Nowy statek - The Alliance Crusader Nowy statek Sojuszu plasuje się pomiędzy Chieftainem i Challengerem. Różni się natomiast tym, że można na nim zamontować hangar na myśliwce! ![]() Inżynierowie w Colonii W Colonii ujawnili się nowi Inżynierowie. Rozlokowani oni są w bazach planetarnych i nawiążą kontakty jedynie z graczami, którzy wcześniej korzystali z usług jednego z następujących Inżynierów: Felicity Farseer, Elvira Martuuk, The Dweller, Liz Ryder lub Tod “The Blaster” Mcquinn. Tak samo jak w przypadku pozostałych Inżynierów, zanim skorzysta się z ich usług, trzeba będzie wyświadczyć im pewne przysługi. Ponieważ Colonia jest nowo zasiedlonym rejonem przestrzeni z dala od "Bańki", nie wszystkie technologie oferowane przez tych Inżynierów będą dostępne od razu. Komandorzy będą musieli współpracować z Inżynierami, aby pozyskać technologie wyższego szczebla. Oznacza to, że im częściej dana modyfikacja będzie używana, tym szybciej odblokuje się kolejny jej poziom. Każdy Inżynier w Colonii będzie na początek oferował jedynie upgrady poziomu 1, a gracze będą musieli stopniowo odblokować poziomy 2. i 3. Bieżący poziom danego Inżyniera będzie zawsze podany w lokalnych informacjach. ![]() Misje dla Wingów Nowe misje dla wingów w bazach planetarnych. Nowe bronie W Outfittingu pojawily się nowe bronie:
Lokacje Nowe lokacje naziemne z historiami do odkrycia RE: Beyond Chapter 2 - 28/08 (patch 3.2) - ShiMan - 23.08.2018 Aha. Kotwice grawitonowe w Hybrydowych Myśliwcach wyglądają całkiem fajnie
|