![]() |
|
[KONKURS] Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: [KONKURS] Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! (/showthread.php?tid=3957) |
RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Kris Olesky - 16.12.2017 (15.12.2017, 10:16 UTC)Baton napisał(a): Trochę mocne wyzwanie jest, bo robienie dobrej klasy filmów które mogą brać udział w konkursach to raczej głównie dla orłów, a ja się na przykład nie poczuwam, ale rozumiem, że skoro nagroda jest jaka jest to musiała być poprzeczka dość wysoko. Jeśli uda mi się coś sklecić to postaram się sprobowac, ale chyba tak jak kolega napisal w ramach "miesa"
RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Baton - 16.12.2017 Ja już na 100% wezmę udział, bo mi głupio jak widzę jak się ludzie Hetmana czepiają na FF, to jest jakaś normalnie psychoza Najlepszą metodą zadośćuczynienia za wysiłki jakie zostały w zorganizowanie tego wszystkiego będzie wzięcie udziału.Teraz tylko pomysł..... i sfilmować... i sklecić do kupy.... olaboga ja nieszczęsny. RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Calvarian - 17.12.2017 Baton nie zachęcaj ludzi do udziału, bo mniejsza szansa będzie na wygraną
RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Baton - 17.12.2017 (17.12.2017, 12:29 UTC)Calvarian napisał(a): Baton nie zachęcaj ludzi do udziału, bo mniejsza szansa będzie na wygraną Jedynym sposobem, żebym cokolwiek w tym wygrał jest zniechęcenie wszystkich innych do brania udziału.... pomyślmy...
RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad ... - Kris Olesky - 17.12.2017 Ale Polak to taki ktoś że robi coś dopiero jak mu zabronisz
RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Maroks - 18.12.2017 Brzmi nieźle. RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad ... - Calvarian - 21.12.2017 (17.12.2017, 17:27 UTC)Olo71 napisał(a): Ale Polak to taki ktoś że robi coś dopiero jak mu zabronisz Kurde To musimy opracować jakąś wspólną taktykę, jeśli tylko nasza trójka weźmie udział, to każdy coś zgranie
RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Mathias Shallowgrave - 03.01.2018 Już tylko 2 tygodnie pozostały do końca konkursu - nagrody czekają!
RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Baton - 04.01.2018 A jak tylko jedna osoba zgłosi film to rozumiem, że dostanie wszystkie nagrody? Mnie na razie idzie słabo, zacząłem od ściągnięcia pirackiej kopii Star Wars, którą potem przyspieszyłem 100x żeby się zmieścić w limicie czasu i dodałem na początek napis "Film o Kosmosie", ale się potem wywaliło przy eksporcie i sobie dałem spokój, szukam teraz innych natchnień.... RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Tactical_Sloth - 07.01.2018 Będzie co robić przez najbliższy tydzień : ) Dzięki konkursowi dowiedziałem się również o owej społeczności, choć w Elite gram już od jakichś dwóch lat... Także cześć wszystkim! |