![]() |
|
[URODZINY TWH] Wielki wyścig imienia Mirosława Hermaszewskiego! - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: [URODZINY TWH] Wielki wyścig imienia Mirosława Hermaszewskiego! (/showthread.php?tid=3777) |
RE: [URODZINY TWH] Wielki wyścig imienia Mirosława Hermaszewskiego! - Mathias Shallowgrave - 12.11.2017 Mamy już pierwszych uczestników! ![]()
RE: [URODZINY TWH] Wielki wyścig imienia Mirosława Hermaszewskiego! - Mathias Shallowgrave - 14.11.2017 Są kolejne czasy: ![]() ![]() Ja dzisiaj zgłosiłem czas 49:28 w klasie Adder ![]() Do poprawy, ale na początek jestem zadowolony! RE: [URODZINY TWH] Wielki wyścig imienia Mirosława Hermaszewskiego! - Mathias Shallowgrave - 14.11.2017 Obsidian Ant zareklamował nasz event w swoim ostatnim filmie ![]() RE: [URODZINY TWH] Wielki wyścig imienia Mirosława Hermaszewskiego! - Baton - 14.11.2017 Zepsułeś linka szefie fixed
RE: [URODZINY TWH] Wielki wyścig imienia Mirosława Hermaszewskiego! - Mathias Shallowgrave - 14.11.2017 Fixed RE: [URODZINY TWH] Wielki wyścig imienia Mirosława Hermaszewskiego! - Pajk - 14.11.2017 A nie powinny się liczyć nasze czasy z wyścigu "stock" (przepraszam za terminologie modelarską z dyscypliny, której byłem przedstawicielem Polski do EFRA) - przecież lecieliśmy uczciwie wszyscy (no, może poza @Seba312 taranującym wszystko na swojej drodze - od belugi w slocie po cobrę na padzie - cheater jeden), to może te wyniki powinnismy dopisać w ramach fair play bez screenów, które w ferworze walki się pozapominaliśmy porobić - Arnulowe 21 minut na pewno będzie TOP1! RE: [URODZINY TWH] Wielki wyścig imienia Mirosława Hermaszewskiego! - SEBA312 - 14.11.2017 (14.11.2017, 19:58 UTC)Pajk napisał(a): A nie powinny się liczyć nasze czasy z wyścigu "stock" (przepraszam za terminologie modelarską z dyscypliny, której byłem przedstawicielem Polski do EFRA) - przecież lecieliśmy uczciwie wszyscy (no, może poza @Seba312 taranującym wszystko na swojej drodze - od belugi w slocie po cobrę na padzie - cheater jeden), to może te wyniki powinnismy dopisać w ramach fair play bez screenów, które w ferworze walki się pozapominaliśmy porobić - Arnulowe 21 minut na pewno będzie TOP1! Wypraszam sobie podobne insynuacje! . Ja żadnej Cobry Mk3 nie staranowałem, wprost przeciwne - wyleciałem przed stację i ponownie poprosiłem o przydzielenie landing pada. Wobec pcowyższego nazywanie mnie cheaterem jest krzywdzące. Proszę o wycofanie oskarżenia lub udzielenie satysfakcji na ubitej przestrzeni. Sidewinder vs Sidewinder :![]()
RE: [URODZINY TWH] Wielki wyścig imienia Mirosława Hermaszewskiego! - Fenyl de Lechia - 14.11.2017 (14.11.2017, 19:58 UTC)Pajk napisał(a): A nie powinny się liczyć nasze czasy z wyścigu "stock" (przepraszam za terminologie modelarską z dyscypliny, której byłem przedstawicielem Polski do EFRA) - przecież lecieliśmy uczciwie wszyscy (no, może poza @Seba312 taranującym wszystko na swojej drodze - od belugi w slocie po cobrę na padzie - cheater jeden), to może te wyniki powinnismy dopisać w ramach fair play bez screenów, które w ferworze walki się pozapominaliśmy porobić - Arnulowe 21 minut na pewno będzie TOP1! To był nasz wyścig, a zasady Buckyball są jasne, screen muszą być
RE: [URODZINY TWH] Wielki wyścig imienia Mirosława Hermaszewskiego! - Pajk - 14.11.2017 Znaczy co, gwizdnął na belugę i się sama przesunęła? Może być, ale ja mam zcheatowanego 126p z superwypaśnymi broniami itd., więc się chętnie piszę na taki pojedynek - żadnego wycofania oskarżenia - podejmuję rękawicę
RE: [URODZINY TWH] Wielki wyścig imienia Mirosława Hermaszewskiego! - Arnul - 14.11.2017 Zgłoszeń może być więcej niż jedno jak się poprawi wynik.? |