![]() |
|
Beta / Open Beta 2.4 - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Beta / Open Beta 2.4 (/showthread.php?tid=3488) |
RE: Beta / Open Beta 2.4 - Drakkainen - 17.08.2017 @Xeonary - napisali, że "content" nie podlega beta testom i ujawnia dopiero podczas release @SimpleMe_PL - pamiętam czasy i moją wycieczkę do mgławicy Heart&Soul jak wyznaczanie trasy było na 100ly tylko ![]() Z rzeczy które mi się podobają póki co: • Ship Rebuy Penalty – When a player commits the crime of murder (PvP only), an additional cost is added if they swap to a less expensive ship before paying legal costs during the rebuy flow • Pilot’s Federation Bounty – When a player commits the crime of murder (PvP only), they receive an additional Pilot's Federation Bounty. This bounty is valid in every jurisdiction except anarchies • Hull/Canopy Repair Limpet controllers are now available • maximum route plotting range is now 20Kly • Ship kills, and actions to complete planetary hack and disable missions will now only contribute to a single mission, this will be the earliest mission accepted RE: Beta / Open Beta 2.4 - Biomm - 17.08.2017 On wychodzi jednocześnie na PC i Konsole. Jedynie Bety są na PC
RE: Beta / Open Beta 2.4 - Kethrax - 17.08.2017 20 Kly ![]() I kary dl Pvp
RE: Beta / Open Beta 2.4 - Kahea - 17.08.2017 Dodatkowo cieszy jeszcze to: * Synthesis can now create heat sinks, chaff, limpets and top up life support RE: Beta / Open Beta 2.4 - Xenderr - 17.08.2017 No tak, zalążki crime and punishment są mega!
RE: Beta / Open Beta 2.4 - Brachu - 17.08.2017 Jest to free beta czy trzeba zapłacić? RE: Beta / Open Beta 2.4 - SimpleMe_PL - 17.08.2017 No to jest bardzo in plus, wczoraj mnie atakowało 3 graczy i miełem z nimi problem w pytonie, 4 razy mnie atakowai, kiedy wymyśliłem na nich sposób to przeskoczyli do innego systemu i tyle mogłem im zrobić bo bym sam był wanted a tak nie będzie uciekania, chcesz się bawić w tego złego proszę bardzo ale licz się z tym że wszyscy gracze mają ciebie teraz na celowniku :> System jak z The Division :> RE: Beta / Open Beta 2.4 - Yautja - 17.08.2017 (17.08.2017, 11:36 UTC)SimpleMe_PL napisał(a): No to jest bardzo in plus, wczoraj mnie atakowało 3 graczy i miełem z nimi problem w pytonie, 4 razy mnie atakowai, kiedy wymyśliłem na nich sposób to przeskoczyli do innego systemu i tyle mogłem im zrobić bo bym sam był wanted a tak nie będzie uciekania, chcesz się bawić w tego złego proszę bardzo ale licz się z tym że wszyscy gracze mają ciebie teraz na celowniku :> System jak z The Division :> Jak jeszcze te bounty będą jakieś konkretne, to pewnie szybko się doczekamy jakiejś frakcji typu Texas Rangers i może galaktyka stanie się nieco bezpieczniejsza... Lub znowu będzie sytuacja jak bodajże w początkach gry, gdy nagrody za graczy były duże, to niektórzy zbierali celowo te Bounty i dawali się nawzajem odstrzeliwać znajomym i kasa leciała ![]() Ale generalnie zmiany mi się podobają i idzie ku dobremu
RE: Beta / Open Beta 2.4 - Brachu - 17.08.2017 I najlepiej kara liczona % od stanu kasy. Masz 1 000 000 to za pierwsze zestrzelenie 5% za kolejne 10 i tak do 70% konta. Oj by bolało. RE: Beta / Open Beta 2.4 - Xenderr - 17.08.2017 (17.08.2017, 11:42 UTC)Brachu napisał(a): I najlepiej kara liczona % od stanu kasy. Nie można też przesadzić i zabić PVP. Tym bardziej profity z PVP są żadne poza czystym funem. Bycie złym ma boleć, ale nie może pozbawiać gry sensu. Podbijanie rebuya jest dobre, za to zabieranie kasy z konta złe. |