![]() |
|
Kosmos jest niebezpieczny czyli Palec Śmierci - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Kosmos jest niebezpieczny czyli Palec Śmierci (/showthread.php?tid=2930) |
RE: Kosmos jest niebezpieczny czyli Palec Śmierci - Ulpian - 16.04.2017 To tak na pocieszenie. RE: Kosmos jest niebezpieczny czyli Palec Śmierci - Baton - 16.04.2017 Trochę mnie martwi, że zamiast planowanej zrzutki na Superlekkie Pryzmatyki Lux dla mnie to się zajmujecie jakimiś pierdołami na temat tego w której sekundzie słychać strzały :/ Seba, nie martw się, to już nie pierwszy raz Kolumb też nie pływał pancernikiem, trzeba fantazję mieć
RE: Kosmos jest niebezpieczny czyli Palec Śmierci - SEBA312 - 17.04.2017 (16.04.2017, 22:21 UTC)Baton napisał(a): Trochę mnie martwi, że zamiast planowanej zrzutki na Superlekkie Pryzmatyki Lux dla mnie to się zajmujecie jakimiś pierdołami na temat tego w której sekundzie słychać strzały :/ Parafrazując pewna reklamę: " Trzeba mieć fantazję, i na wykup, synku"
RE: Kosmos jest niebezpieczny czyli Palec Śmierci - Haji-me - 17.04.2017 Wzorowy przykład tego jak można spartolić lądowanie
RE: Kosmos jest niebezpieczny czyli Palec Śmierci - Crazied - 17.04.2017 Zawsze można zrobić nos w górę i boost
RE: Kosmos jest niebezpieczny czyli Palec Śmierci - Calvarian - 17.04.2017 (17.04.2017, 10:16 UTC)Crazied napisał(a): Zawsze można zrobić nos w górę i boost No nie z takim capacitorem
RE: Kosmos jest niebezpieczny czyli Palec Śmierci - Baton - 17.04.2017 (17.04.2017, 10:16 UTC)Crazied napisał(a): Zawsze można zrobić nos w górę i boostRozczaruję Cie, ale tak jak Calvarian pisze i troche rozwinę: Czego nie można w statkach eksploracyjnych: a: dać nos w dół i zrobić boost po czym od razu dać nos do góry i zrobić boost w drugą stronę b: znaleźć się pod ostrzałem wrogiego cuttera zrobionego pod walkę i wrócić swoim srv do statku po czym podjąć walkę z tymże cutterem ![]() c: pozbyć się zapachu nie pranej przez wiele tygodni bielizny poza tym wszystko inne można
RE: Kosmos jest niebezpieczny czyli Palec Śmierci - Yata_PL - 17.04.2017 (16.04.2017, 20:02 UTC)Baton napisał(a): No, musiałem nagrać, żeby stwierdzić co się stało bo w moim początkowym pojęciu planeta z 0.1g nagle się zrobiła 6g Samozadowlonie najważniejsze ale mogłeś wysunąć podwozie - mam wrazenie ze to pomaga i neutralizuje - primo prędkość , secudno uderzenie brzuszkiem.. Wiem łatwo sie gada gdy czasu na reakcje to miałeś moze 3 sek.
RE: Kosmos jest niebezpieczny czyli Palec Śmierci - Baton - 17.04.2017 (17.04.2017, 12:17 UTC)Yata_PL napisał(a): Wiem łatwo sie gada gdy czasu na reakcje to miałeś moze 3 sek. Nie no, spoko, notuję sobie wszystkie uwagi na przyszłość: Instrukcja - co zrobić na wypadek zobaczenia Zielonego Palca z lewej strony kokpitu w zasięgu przycisku boost: A. Wrócić do stoczni, kupić najlepsze tarcze i pancerz a idealnie coś większego niż Asp B. Wysunąć podwozie (to ma akurat spory sens, latając z wysuniętym podwoziem neutralizujemy zagrożenie Zielonego Palca całkowicie) C. Dać nos do góry i zrobić kontraboost D. Mieć fantazje i na wykup E. Siedzieć na dupie i mocno zwierać, bo a nuż Zielony Palec będzie celował w coś innego niż boost. coś przeoczyłem?
RE: Kosmos jest niebezpieczny czyli Palec Śmierci - Fenyl de Lechia - 17.04.2017 Jeszcze musisz pamiętać, że wszyscy wiedzą wszystko lepiej od Ciebie:p |