The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Banson82 - 12.05.2021

Corran Horn...to nie ten z Eskadry Łotrów?

RE: Przedstaw się - xxCorranxx - 13.05.2021

(12.05.2021, 18:28 UTC)Banson82 napisał(a): Corran Horn...to nie ten z Eskadry Łotrów?

Dokładnie ten Smile

RE: Przedstaw się - Sheriff And Horse - 13.05.2021

Hej! Michał, 31l., Gorzów Wlkp.
Zainteresowania: rpgi, symulatory, od niedawna hotas Wink

RE: Przedstaw się - PITER BLUEYE - 19.05.2021

Witam serdecznie, całkiem świeży gracz z rocznika 87, mąż i ojciec więc ucieczka w wirtualny świat czasami się przydaje dla relaksu ?
Z zainteresowania od niedawna bawię się grafika wektorową, fotografią i ogólną obróbką zdjęć. Ponadto od roku jak czas pozwala wędkowanie z kumplami.
Elite zainstalowany z ciekawości, przypomniałem sobie serię freespace grane za młodego i jakoś zatęskniłem za tymi klimatami.
Gra się miło, ale wiadomo - bez towarzystwa gra w końcu się nudzi. Liczę więc na zacne towarzystwo! ?

RE: Przedstaw się - josel666 - 19.05.2021

(19.05.2021, 09:54 UTC)Pjoter napisał(a): Witam serdecznie, całkiem świeży gracz z rocznika 87, mąż i ojciec więc ucieczka w wirtualny świat czasami się przydaje dla relaksu ?
Z zainteresowania od niedawna bawię się grafika wektorową, fotografią i ogólną obróbką zdjęć. Ponadto od roku jak czas pozwala wędkowanie z kumplami.
Elite zainstalowany z ciekawości, przypomniałem sobie serię freespace grane za młodego i jakoś zatęskniłem za tymi klimatami.
Gra się miło, ale wiadomo - bez towarzystwa gra w końcu się nudzi. Liczę więc na zacne towarzystwo! ?

Witam.Też trochę łowię na spining.

RE: Przedstaw się - PITER BLUEYE - 19.05.2021

Ja na chwilę obecną na spławik, ale do spinningu się będę przymierzać. Dopiero wszystko kończę kompletować, brakuje tylko porządnego fotela i paru drobnostek. Trochę to kosztuje, a z rodziną zawsze znajdą się ważniejsze wydatki ?

RE: Przedstaw się - kolczukami - 22.05.2021

Witam
Bartek z tej strony, rocznik 93. Fan każdego rodzaju fantastyki, RPG, gier ogólnie, muzyki, nerdowskich rzeczy ogólnie.

Pozdro
Kolczukami

RE: Przedstaw się - Paydek - 27.05.2021

Witajcie, Przemek z 1979 roku, mam rodzinę, mam pracę od której trzeba odreagować. Lubię Sci-fi, rpg, gry strategiczne. W elite grałem dawno temu na amidze 500.

RE: Przedstaw się - Septimus - 29.05.2021

Cześć mam na imię Sebastian rocznik 91. Mam trzy pasje, kobiety, konie i Elite Dangerous. Chciałbym się walnie przyczynić do wzrostu znaczenia Husarii w świecie ED. Dziękuję za możliwość wspólnej gry

RE: Przedstaw się - FrankDolas - 30.05.2021

(29.05.2021, 12:33 UTC)Septimus napisał(a): Cześć mam na imię Sebastian rocznik 91. Mam trzy pasje, kobiety, konie i Elite Dangerous. Chciałbym się walnie przyczynić do wzrostu znaczenia Husarii w świecie ED. Dziękuję za możliwość wspólnej gry

Witam koniarza. Jeździsz coś?