The Winged Hussars - Forum
[OFICJALNY] Patch 2.4 The Return - info, dyskusja i patch notes - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: [OFICJALNY] Patch 2.4 The Return - info, dyskusja i patch notes (/showthread.php?tid=3670)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

RE: Patch 2.4 The Return - info, dyskusja i patch notes - Mathias Shallowgrave - 30.11.2017

Wygląda na to, że T10 jest dostępny w stoczni Smile

FAKE!

RE: Patch 2.4 The Return - info, dyskusja i patch notes - Mathias Shallowgrave - 30.11.2017

A jednak fake Smile

RE: Patch 2.4 The Return - info, dyskusja i patch notes - Baton - 30.11.2017

Jak dzieciak jesteś Smile Wiadomo, że będzie jakiś CG na T10, żeby mogli to podciągnąć pod fabułę i ratować twarz...

RE: Patch 2.4 The Return - info, dyskusja i patch notes - RANDARIO - 30.11.2017

W ankiecie 3, ale chyba i tak zawyżyłem Huh

RE: Patch 2.4 The Return - info, dyskusja i patch notes - Jasper Newton - 30.11.2017

Dałem 2/10, dlatego że dali portugalski i ruski, a naszego nie. Nie biorę udziału w CG bo jestem na tyle słaby z angola, że nie mam chęci przedzierać się przez ścianę tekstu.
Taki trochę foch, ale czemu mam się czuć gorszym graczem niż kacapy?

RE: Patch 2.4 The Return - info, dyskusja i patch notes - Ulpian - 30.11.2017

Dałem 2/10, tak jak wielu innych tylko ze względu na wizualia i dźwięki. Szkoda słów, wszystkie szumne zapowiedzi i obietnice w piach. Najgorszy update w ramach horizons, a to mówi bardzo wiele, bo poprzednie dwa już były tragiczne.

RE: Patch 2.4 The Return - info, dyskusja i patch notes - DeJoT - 30.11.2017

Dałem ocenę 3 ale tylko dlatego, że jakaś grupa graczy po wprowadzeniu 2.4 miała co robić, więc nie można powiedzieć że kompletnie nic nie było nowego. Mnie niestety nie chwyta za serce i moja osobista ocena to by było 1. Widać że hype graczy był nieadekwatny do tego, co zostało dostarczone.

RE: Patch 2.4 The Return - info, dyskusja i patch notes - Aculeus - 30.11.2017

Dałem 2/10. Niby coś się dzieje, niby straszni obcy terroryzują światy ludzi, tylko w plejadach, niby imperia drżą o wpływy, tylko gdzie? Spadła gdzieś liczba okrętów Imperium czy Federacji? Panuje anarchia i panika? Co mnie obchodzi coś co nie wpływa na mój sposób rozgrywki? Dalej latam taksi, dalej wbijam repe dla Impów, dalej sprzedaje i kupuje. Gospodarka odnotowała krach? Spadki na giełdzie? Pomijam już tragiczny centralny system (czyt. devsi) sterowania rynkami. W EvE każdy większy konflikt czy event odbijał się na gospodarkach i cenach a nawet groził gigantycznymi stratami (lub zyskami jeśli ktoś miał farta). Elite nie daje mi odczuć nic z obecności robaków. Nie zmusza mnie do zmiany sposobu wirtualnego życia, czy choćby walki w imię obrony mordowanych setkami planet (role play, nie cynizm Tongue) Latam sobie i latać będę pewnie do czasu wyjścia (choćby 3.0 w pełnej krasie, nie jakieś Srututu PTU) i spełnienia obietnic Star Citizena do którego dostęp kupiłem dawno,bo dobre pomysły trzeba wspierać. Wspierałem też początki Elitki, pierwsze concept arty i obietnice były tak słodkie jak mleko zagęszczone z czekoladą. Wyszło to co mamy...

RE: Patch 2.4 The Return - info, dyskusja i patch notes - Myr0n - 30.11.2017

U mnie 10 za oprawę wizualno dzwiękową i 1 za całokształt
Miało być jak nigdy, wyszło jak zawsze albo i gorzej Smile
Pierwszy raz od początku nie jestem zawiedziony bo zwyczajnie na nic się nie nastawiałem tym razem.
Patrząc na ślamazarne tempo developmentu vs to co na końcu dostajemy, dalej będę się upierał, że nad ED pracuje 0,001% ludzi z FD i to prawdopodobnie po godzinach Smile

RE: Patch 2.4 The Return - info, dyskusja i patch notes - Peroox - 30.11.2017

Planety earth-like z dinozaurami same się nie zrobią Biggrin