The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - MAGNUM354 - 10.02.2021

Mamy dzialy na forum poswiecone dla konsol, no i kanaly glosowe discord zapraszamy.

RE: Przedstaw się - zdybix - 11.02.2021

Dobry Wieczór Panie i Panowie - nie wiem, czy są Panie, ale wypada nie pomijać Smile
Gram na platformie Xbox'owej z kumplami, od których to dowiedziałem się o Waszym Skrzydle.
Tag gracza taki sam - Zdybix

Do zobaczenia w galaktykach Smile

RE: Przedstaw się - Iwan Bochun - 12.02.2021

Hi, witam wszystkich,
Latam w Elite od paru miesiecy, wiec jestem jeszcze dosc mlodym pilotem (combat rank: Competent, latam na Aliance Challenger). Na poczatku w solo, pozniej w prywatnej grupie Mobius, teraz od paru tygodni w OPEN.
Rocznik 63, wiec prawdopodobnie weteran tutaj, ciekaw jestem czy sa starsi ode mnie. Ponad 30 lat poza granicami kraju, Francja ponad 20 lat i teraz Niemcy od 10 lat.
Dlatego tez chcialem wrocic troche do polskich korzeni w THW, ale dano mi do zrowumienia, ze musze czekac.
Zaczalem juz latac na poczatku lat 90-tych w Wing Commander, Privateer, Freelancer. Gry byly zrobione przez Roberts'a - ten co teraz meczy sie od wielu lat ze Star Citizen i jakos nie moze go skonczyc.
To byly czasy. Pierwszy Wing Commander instalowalo sie jeszce z diskuetek 5 calowych. Gra byla uruchomina w DOS 6.1. Zeby gre uruchomic trzeba bylo zmodyfikowac pliki startowe autoexec.bat i config.sys i pozniej bootowac komputer z dyskietki. Pierwszy komputer kupilem na poczatku lat 90-tych za ponad 20.000 Frankow FR (okolo 3.000 EUR). To byla maszyna! Twardy dysk 4 MB, pamiec operacyjna 250 KB, pozniej rozbudowana do 1 MB. Drugi komputer zbudowalem juz sam kupujac wszystkie czesci osobno. Czlowiek wtedy duzo sie uczyl, lacznie z programowaniem w DOS. Windows wtedy jeszcze nie istnial.

Pozdrawiam wszytkich i moze ktoregos dnia polece do HR 8444.

RE: Przedstaw się - Banson82 - 12.02.2021

@Iwan-Bohun Tak jak już wskazywano w innym wątku, rekrutacja jest zamknięta. Jak tylko zostanie otwarta to oczywiście zapraszamy w nasze szeregi...i chyba nie będziesz najstarszy xDDD

RE: Przedstaw się - 5zczep - 15.02.2021

Cześć
Nowy na forum i nowy w Elite Dangerous, jednak kilkaset godzin wylatanych na Elite Frontier lata świetlne temu. Rocznik 81, planszówki i SF w każdej postaci, szczególnie w postaci audiobook'ów.
Spóźniony, więc będę czekał na otwarcie rekrutacji, w między czasie polatam z misjami i się doszkolę.

RE: Przedstaw się - siwuch - 17.02.2021

no cóż  60+  Angel  chyba jest paru .

Pozdrawiam Młodszych, młodsiejszych i najmłodszych Biggrin

RE: Przedstaw się - WILQAK - 24.02.2021

Witam,
Jestem nowy na forum i w Elite. Urodzony w 1974, latałem w TIE Corps, rozrabiałem na serwach Freelancera, WoWa, Wota, STO, ESO i pierdyliarda różnych zabijaczy czasu. Lubię historię - najbardziej wojskowości, a najmniej mojego pojazdu - oraz literaturę. Jestem, jak widzę, spóźniony na rekrutację, więc pokręcę się w okolicy.

RE: Przedstaw się - Papar Torpedo - 27.02.2021

hmm, co by tu napisać ?
nowy... stary (rocznik 72) gracz Smile

Pozdrawiam wszystkich.

RE: Przedstaw się - Indygo - 27.02.2021

@WILQAK i @Papar Torpedo ...

Witam(y) witam(y) nieco młodszych graczy...  miło widzieć zacne roczniki na naszym forum ...

RE: Przedstaw się - v33xo - 28.02.2021

Witam. Od grudnia jestem z Wami. Rocznik 76. Po kilku (albo już kilkunastu???) latach w WoW i kilkuletniej przerwy od MMO zmieniam klimaty i zabieram się za elitkę. Na co dzień wykonuję misje transportowe naziemnym pojazdem z 40 tonowym cargo po niemieckich szlakach handlowych   Smile