The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Gajownik - 17.12.2020

Cześć

Radek z tej strony. Przyleciałem do was z Wawy . Jestem w tej grze noy i się dopiero ucze. Udało mi się kupić Cobre i troche zaczynam kopać.
Pozdrawiam

RE: Przedstaw się - Szefutsu - 18.12.2020

Cześć

Daniel rocznik '87 , drobny rzemieślnik spod Warszawy(Pracuje na Laserze CO2) oraz zagubiony intelektualista.  Biggrin
Uwielbiam symulatory Lotnicze (DCS rządzi) . Jeżeli chodzi o elitke to zakupiłem ją żeby wypróbować mojego Oculusa i "wpadłem bez reszty" , mam carierra oraz pare statków z chęcia oddam sie do dyspozycji dowództwu Hussarii.

O7

RE: Przedstaw się - Azoramath - 20.12.2020

Witam,

Jam nowy, z Wałbrzycha, obecnie mieszkam we Wrocławiu. Rocznik 89'. Lubię gry strategiczne, wojenne, RPG. Robiłem długą przerwę w Elite, tak więc wróciłem do grania.
Wybaczycie że tak krótko napisałem. ;x

RE: Przedstaw się - Banson82 - 21.12.2020

@Azoramath Witam kolegę ze zdolnego śląska. Fajnie że ktoś nowy z Wrocka xD

RE: Przedstaw się - Asprzestworzy77 - 21.12.2020

Witam Wszystkich Serdecznie!
Rocznik 80' zauroczony bezmiarem galaktyki zaoferowanym w Elite

Latam zaledwie od miesiąca. Mam nadzieję, że spotkam część z was online na platformie xbox. Troszkę się zmartwiłem, że mamy wpływ na losy galaktyki ale użytkownicy PC, PS4 i XBOX wspólnie nie mogą się spotkać w grze. Może kiedyś Frontier to umożiwi.

Niebawem zasiądę za sterami Corvetty, gram na razie padem ale rozważam zakup Hotasa dla xbox

Tymczasem do napisania.

RE: Przedstaw się - LordGryf - 23.12.2020

Witam, tu LordGryf Rocznik 95', samozwańczy admirał z samego serca podlasia i kompetentny dowódca okrętów liniowych (które wykorzystują salwy burtowe i których w elicie nie ma). Fan strategi, oper kosmicznych oraz larpowiec

RE: Przedstaw się - Wolf Ripclaw - 25.12.2020

A więc może również się  przedstawię. Z tej strony Jacek rocznik 91' . Mieszkam w pobliżu Białegostoku w miejscowości Michałowo. Zainteresowania militaria, gry (wszelkiego rodzaju), muzyka, mitologia (grecka, egipska, nordycka i polska). 

Do zobaczenia gdzieś... tam... w przestrzeni.

RE: Przedstaw się - KRYNIU - 26.12.2020

Cześć.
Mam na imię Krystian,roczniki 75.
Mam nadzieję,że będziemy się dobrze wspólnie bawić.
Pozdrawiam.

RE: Przedstaw się - Lebiec - 26.12.2020

Hej wszystkim

Nazywam się Michał, rocznik 83.
Dopiero zacząłem przygodę z elite dangerous i jeszcze nie za bardzo wiem z czym się to je Smile
Jeśli czas pozwoli postaram się trochę wgyźć w grę.
Zainteresowania to książki wszelakie i łucznictwo, weszło niestety ograniczone przez małą ilość czasu.

RE: Przedstaw się - atramenciorz - 26.12.2020

Cześć,

mam na imię Grzegorz. Urodziłem się i mieszkam w królewskim mieście Gniezno. Rocznik '73. Pracuję na stanowisku urzędniczym i stąd mój nick: atramenciorz, który w gwarze wielkopolskiej oznacza urzędnika Wink. W wolnych chwilach nałogowo czytam książki, choć jakiś czas temu złapałem bakcyla gier komputerowych. ED kupiłem już kilka miesięcy temu, ale dopiero teraz ją odpaliłem.

Pozdrawiam O7