![]() |
|
Elite w gifach - zabawa - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Elite w gifach - zabawa (/showthread.php?tid=2277) |
RE: Elite w gifach - zabawa - Azorus - 22.03.2018 Hetman robi porządki w Husarii
RE: Elite w gifach - zabawa - LeWaR - 22.03.2018 Właśnie znalazłem: NOWE TUNINGOWANE FOTELE w CUTTERZE: Nie ma jeszcze na allegro! ![]() ![]() Kupiłem sobie Vettę! ![]() Hetman wysyła na wojnę (za 3 dni):
RE: Elite w gifach - zabawa - Azorus - 22.03.2018 Skrzydło GROM już leci na Kamitrę ![]() Scarlet Yuri już nosi jak widzi kolejne gify z nim w roli głównej ![]() Draku na spokojnie podchodzi do wojny
RE: Elite w gifach - zabawa - LeWaR - 22.03.2018 To się szybko nie skończy. Cmdr Cicha leci na wojnę: ![]() ![]() Męska część TWH:
RE: Elite w gifach - zabawa - Azorus - 23.03.2018 Cmdr. Cicha gdy na Res wyleci piratowi cargo ![]() I gdy te Cargo to jakieś biowaste ![]() Cmdr. Cicha gdy czyta ten wątek i dostrzega swój nick ![]() Reakcja cmdr. Cichej na gify z nią w roli głównej ![]() Tak się czuje Scarlet Yuri na chacie i forum
RE: Elite w gifach - zabawa - Scarlet Yuri - 23.03.2018 Kiedy zrezygnowałeś z Chrome na rzecz Firefoxa, ale musisz i tak go mieć bo część gifów jest w formacie webp, którego Ognisty Lis nie obsługuje. ![]() Frame Shift Drive Charging ![]() Kiedy wrzucisz fake info, że w Hutton Orbital są Anacondy za dychę i czekasz na reakcję zawiedzionych ludzi ![]() Reakcja moderatora na kolejne gify o sobie ![]() A tak na prawdę wyglądam tak ![]() To nie Elite, ale nie mogłem się powstrzymać ![]() Kiedy robicie galeonem bojowy zwrot na kotwicy w Sea of Thieves, ale coś nie wyszło i przeciwnik idzie taranem prosto na was. ![]() W niedzielę wojna, ale ty do 19 w pracy ![]() Kiedy pojawia się nowy Thargoid i lecisz go sprawdzić na solo ![]() Kiedy Belugą/Cutterem podczas ustawiania się do wlotu odpalisz boosta ![]() 3,2,1...Engage!
RE: Elite w gifach - zabawa - Azorus - 23.03.2018 Tak się czuje Scarlet Yuri gdy wrzuca nowe gify ![]() Rzeczywista reakcja na jego gify ![]() Reakcja Scarlet Yuri na moje gify ![]() Nawet postanowił się przygotować na spotkanie ze mną ![]() Hetman na myśl o trunkach po zdobyciu kamitry ![]() Hetman po cygarach z Kamitry ![]() Scarlet, gdy prosi cmdr. Cicha o dołączenie do skrzydła ![]() Scarlet Yuri już leci na wojnę swym stateczkiem
RE: Elite w gifach - zabawa - -PAQ- - 23.03.2018 Kiedy przy Outposcie, wyskakuje z SC pirat który polował na mnie całą drogę, a ja już dokuję.
RE: Elite w gifach - zabawa - MUSKETEER - 23.03.2018 Poczekalnia graczy CQC.... ![]() Ty czekajac na mecz...
RE: Elite w gifach - zabawa - Azorus - 23.03.2018 TeddyPanda gdy się dowiedział, że nie korzystamy z SB ![]() Yautja czekający na nowy post na forum ![]() Yautja spytany czy jest pewien tego co sobie życzy ![]() A więc chcesz nowy post... ![]() Kobiet z Kamitry próbują przekonać hetmana by przejął ich stację
|