The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - GROCHU - 25.02.2016

Witajcie,
Rafał z tej strony, rocznik 78, mieszkam w Białymstoku, Elite wciągnęło mnie na początku lat 90 i ... dalej trzyma Smile Hobbystycznie gram w piłkę nożną i lubię klimaty Metro 2033 oraz Stalker. Jako, że pracuję w branży ogrodniczej (sezon się zaczyna) nie będę bardzo aktywnym graczem - co postaram się nadrobić później - ale poczynię wszelkie możliwe kroki, żeby wnieść odrobinę siebie do społeczności.

Pozdrawiam

RE: Przedstaw się - Duken - 25.02.2016

Witajcie.
Łukasz z tej strony. Kiepsko u mnie z tematami przedstawiania się ale spróbuje. Rocznik 86, zamieszkuje sobie w Szczecinku. W Elite gram od dwóch miesięcy. Wcześniej grałem dużo w WoTa ( ile można złomować te czołgi ). Pracuje w branży logistycznej. Interesuje się komputerami i ogólnie HiTech sprzętem, oraz trochę motoryzacją. To by było na tyle o mnie. Do zobaczenia w wielkim świecie Elity.

RE: Przedstaw się - AlbertMarstalker - 25.02.2016

Duken Mieszczkasz koło Czaplinka może? Bo mam tam rodzinę Biggrin

RE: Przedstaw się - Duken - 25.02.2016

(25.02.2016, 19:48 UTC)AlbertMarstalker napisał(a): Duken Mieszczkasz koło Czaplinka może? Bo mam tam rodzinę Biggrin

A tak to ok. 40km mam do Czaplinka

RE: Przedstaw się - TomTom Zwierz - 29.02.2016

TOMTOM ZWIERZ - rocznik 76, latam z przerwami od pół roku. Uwielbiam pilotować statki kosmiczne w ED i szybowce w realu.
Używam ED Market Connector co i innym polecam.
Mieszkam w Wawie.

RE: Przedstaw się - Calvarian - 29.02.2016

Rocznik 98 (chyba jeden z najmłodszych tutaj Biggrin), zamieszkały w Przemyślu, lubię ASG, tenisa, dobre książki (jedna z moich ulubionych serii to Metro 2033). W 1337 latam od około miesiąca, na razie FDL'em (pyton mnie zawiódł) zbieram się na zakup ASP do przemycania i zrobienia PRAWDZIWYCH pieniędzy Smile

Skorzystam z okazji i zapytam: gdzie szukać ludzi do wspólnego latania w TWH? Robienie wątku na forum, albo wbicie komuś do pokoju na Ts nie wydaje mi się najlepszym pomysłem a innych brak Smile

RE: Przedstaw się - Scott Scale - 29.02.2016

TS to najlepszy wybór, zawsze możesz popytać na ogólnym.

RE: Przedstaw się - Mathias Shallowgrave - 29.02.2016

Zdecdowanie TS, jeśli na szybko - jest on dla wszystkich członków i śmiało możesz wbijać na wszystkie kanały.

Jeśli planujesz jakąś większą akcję lub szukasz ludzi na kilka dni do przodu, to możesz utworzyć wątek w dziale Wydarzenia i Ogłoszenia / Bulletin Board - dokładnie po to go tutaj mamy Smile

RE: Przedstaw się - Hoscik - 29.02.2016

Cytat:zamieszkały w Przemyślu
Galaktyka taka wielka, a komandora z moich stron spotykam!

RE: Przedstaw się - AlbertMarstalker - 01.03.2016

Calvarian zawsze wbijaj na TS i dopytuj się co kto robi, i zachęcaj do wspólnej gry, wielu Husarzy handluje bądź walczy na Resach więc aktywności w skrzydłach nie brakuje.

Tak ogólnie witam wszystkich nowych Smile