The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Verishek - 22.11.2020

Witam!
Mam na imię Piotr, rocznik '84. Aktualnie bawię się w FF14 i dorywczo jak nie ma rajdu to ED, poza tym dobrą książką też nie pogardzę.
Do zobaczenia online!

RE: Przedstaw się - Krognal - 22.11.2020

Cześć!
Jestem człowiekiem z krwi i kości. Ale głównie roleplayowcem. Dlatego w przestrzeni cybernetyczniej częściej używam imienia Krognal, niż Karol. Po ziemi chodzę już ponad 30 cykli ziemskich.
Fan fantastyki i sci-fi pod każdą postacią. Mól książkowy. Gracz Warhammera 40k. Od niedawna pilot Wink W tym wszystkim znajduję też czas na bycie ojcem ale mam cichą nadzieję, że wkrótce ten czas także wyeksportuję do jakichś fantastycznych krain, by móc je pokazać młodszemu pokoleniu.
Jestem z natury przyjaznym człowiekiem. Wink

RE: Przedstaw się - MAGNUM354 - 22.11.2020

Ale sypło ludzi - Gombeczka - teraz mały zaskok ja jestem z 77' ale też lubię anime i mangi i zaczynasz się zbliżac do mojej ilosci mang ale jeszcze troche ci brakuje Smile
GTO to akurat miód, ale cały czas kupuję O!MG - podczas prawie 8 letniej przerwy w wydawaniu tej serii dorobiłem się dwójki dzieci , ale nadal nie spoważniałem. Smile
Zreszta niejedna osoba tutaj lubi mangę i komiksy ogólnie Smile

RE: Przedstaw się - eljass4224 - 23.11.2020

Witam.

Na imię mi Cezary, lub Czarek, jak kto woli. W samo Elite Dangerous gram dopiero od miesiąca, ale kosmosem interesuję się bardzo długo. Tak samo role-play'em i różnymi grami, zwłaszcza tymi, które mają coś wspólnego z kosmosem. Uwielbiam też FPS'y, głównie symulatory wojenne jak np. Arma 3. Przez nie uwielbiam role-play, a kosmos głównie przez serie Star Wars i tamtejsze statki kosmiczne. Zawsze marzyłem żeby zostać pilotem takiego, dlatego tak bardzo spodobał mi się Elite. Aktualnie jestem w drodze do systemu-domu TWH, i zacznę robić tam zadania jak tylko dotrę. I to chyba tyle żeby się nie rozpisywać bardziej, do zobaczenia w grze!

RE: Przedstaw się - MAGNUM354 - 23.11.2020

Arma 3 - dobrze prawisz - pogadamy na discordzie

RE: Przedstaw się - Sosnax - 23.11.2020

Hej rocznik 83 - to jak juz wysyp to i ja sie dopiszę,
Dawid - gram nocami bo mam dzieci BiggrinDD

RE: Przedstaw się - josel666 - 24.11.2020

Cześć jestem Artur rocznik 68(pamiętam jeszcze czasy sprzed ery internetu),w pierwszą elite grałem na c64 później na amidze.Zainteresowania to wiadomo,na pierwszym miejscu symulatory,lubię też filmy sf i horrory stąd mój awatar.Obecnie bezrobotny więc mam trochę czasu,ale nie lubię być na siłę zmuszany do grania choć jak się wciągnę to latam nawet po kilka godzin dziennie.

RE: Przedstaw się - Darth Levi - 24.11.2020

Siemka , na imię mam Mikołaj rok 2000 Smile
Gram od niedawna w Elite i mam nadzieje zasięgnąć trochę przydatnych informacji
Miłego dzionka

RE: Przedstaw się - Karinka - 25.11.2020

Siema minął tydzień a ja nadal nie przyjęty.

RE: Przedstaw się - Dziadostwo - 25.11.2020

(25.11.2020, 08:37 UTC)Karinka napisał(a): Siema minął tydzień a ja nadal nie przyjęty.
Czyli musiałeś czegoś nie dopilnować, nie wypełnić. 

Sprawdź wiadomość, którą dostałeś odnośnie rekrutacji i upewnij się, że zrobiłeś wszystko (forum, discord, formularze).

I skontaktuj się z osobą bezpośrednio odpowiedzialną za rekrutację, niekoniecznie poprzez wątek "przedstaw się" na forum.