The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Xaverix - 21.11.2020

Cześć wszystkim!

Mam na imię Michał, rocznik 99. W ED zacząłem grać tydzień temu.
Przeważnie gram w gry indie / dobre AAA, ED bardzo przypadło mi do gustu i mocno się wciągnąłem.
Na co dzień zajmuję się tworzeniem gier i aplikacji mobilnych.

Bardzo miło znaleźć się w tak rozbudowanej polskiej społeczności.
Do zobaczenia!

RE: Przedstaw się - Pajk - 21.11.2020

(21.11.2020, 21:15 UTC)nykona_sharrowkyn_ napisał(a): Hej wszystkim,  Nykona Sharrowkyn z tej strony, na razie się rozglądam, ponoć macie tutaj "kopalnię wiedzy" mam nadzieję, że dacie z niej skorzystać Smile

jest kopalnia;
1. podanie do Husarii
2. terminowanie jako kadet 1 miesiąc
3. awans na husarza
4. kopalnia

RE: Przedstaw się - Strzygaa - 22.11.2020

(21.11.2020, 23:30 UTC)Pajk napisał(a):
(21.11.2020, 21:15 UTC)nykona_sharrowkyn_ napisał(a): Hej wszystkim,  Nykona Sharrowkyn z tej strony, na razie się rozglądam, ponoć macie tutaj "kopalnię wiedzy" mam nadzieję, że dacie z niej skorzystać Smile

jest kopalnia;
1. podanie do Husarii
2. terminowanie jako kadet 1 miesiąc
3. awans na husarza
4. kopalnia

nie strasz nowego :p, kopalnia jest dla każdego. Wystarczy że dołączy do discorda husarii, jednak zachęcam do dołączenia do nas Smile.

RE: Przedstaw się - Scarlet Yuri - 22.11.2020

@nykona_sharrowkyn_ dostęp do biblioteki z poradnikami jest dla każdego https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=31
nikt nie zabrania z tego korzystać, a nawet zachęcamy do tego

RE: Przedstaw się - Templar89 - 22.11.2020

Cześć, Mam na imię Bartosz. Przyjaciele wołają na mnie poprostu Templar, rocznik '89, mieszkam w warszawie, w kosmosie z długą przerwą ponad rok. Interesuję się bardzo wieloma rzeczami. Najpoważniejsze z moich pasji to po pierwsze moja 4 miesięczna córeczka, której poświęcam teraz najwięcej czasu :-3, rekonstrukcja historyczna Rycerza z Zakonu Templariuszy (od 11lat), szermierka dawna, astronomia i astrofizyka oraz szeroko pojęte zagadnienia około naukowe także sci-fi, horror, polityka (bo niestety jestem politologiem :-p), fotografia także dronowa, gry komputerowe i technologia, zostałem obdarzony tak zwanym lekkim piórem a co za tym idzie lubię pisać opowiadania, wcześniej zdarzało mi się skreślić jakiś wiersz. Obecnie ten rodzaj twórczości idzie mi znacznie gorzej, i tutaj pozwolę sobie zaprzestć wymieniania aby nie przedłużać :-) Muzycznie dawno przestałem się zamykać na jeden konkretny gatunek. Słucham tego co mi się spodoba i aktualnie mam na to humor. Co nie znaczy że jestem muzycznym ignorantem. Rozróżniam gatunki i wiem czym się mniej więcej rządzą. Najbardziej podchodzi mi Epic/Power Metal, Heavy Metal, Trash, ale posłucham też Techno czy House. Najmniej Rap czy HipHop ale i tam potrafię znaleźć coś co w ucho wpadnie. 
Myślę że będzie jeszcze wiele okazji aby poznać się bliżej. Narazie jednak kończę przynudzać, bo jak zwykle się rozpisałem :-)

RE: Przedstaw się - Dziadostwo - 22.11.2020

(21.11.2020, 21:36 UTC)EMENDWUPL-POZNAN napisał(a): Hej.Jestem Mateusz znajomi mówią mi Papież(długa historia kiedys opowiem)Mieszkam w Poznaniu jestem zwolennikiem fps-ow ale ta gra mnie zniszczyla pozytywnieSmile Rootsrat z poradnikiem na yt mnie zapoznał z ta grą i oto jestem tu tego.Rok wstąpienia do zakonu 1988

Pozdrawiam z poznańskiego Dębca Smile

I witam pozostałych!

RE: Przedstaw się - Gombeczka - 22.11.2020

Ehm a więc,

Witam to ja Jakub dla osób z którymi gram Gombeczka (błąd w nicku był celowy) rocznik '02 (proszę nie bić). Uczę się na Technika Geodetę (nienawidzę tego kierunku Dodgy ). 
Zainteresowania: Każdy typ muzyki (no chyba że Polski to tylko do 2011r), tematyką anime/manga (obejrzane ponad 500 serii Biggrin , posiadam w bibliotece ponad 140 tomów i kolekcja nadal rośnie), uwielbiam czytać książki moim ulubionym pisarzem jest Stephen King a ulubiona książką jest "Rose Madder", gram we wszystko co możliwe VN, FPS, wyścigowe, itd., uwielbiam RP i traktuję go na poważnie, Mam psa rasa Shih-tzu suczka ma 11 ludzkich lat i tamagotchi rodzaj to dziwne coś ze śmigiełkiem na głowie?
Ne mam pojęcia co więcej napisać.

RE: Przedstaw się - Aran V. - 22.11.2020

Witaj Gombeczku Smile Jeśli widzałeś GTO lub/i Akirę to się dogadamy. Jak nie to tyż Tongue

RE: Przedstaw się - ShiMan - 22.11.2020

Ja jakoś nie mogę się wkręcić w anime, mimo iż rodzeństwo ogląda.

No ale witam nowego. Smile

RE: Przedstaw się - Macioo - 22.11.2020

Witam, Maciek z tej strony, rocznik 82. Moje zainteresowania to gry komputerowe i motoryzacja głównie ta starsza Wink.

Pozdrawiam.