The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - MAGNUM354 - 17.11.2020

obawy słuszne masz, i postępujesz własciwie Smile

RE: Przedstaw się - Pajk - 17.11.2020

(04.11.2020, 16:11 UTC)Quun napisał(a): Hej,

Nazywam się Dominika, mam 24 lata. Zdaję sobie sprawę iż jestem jedną z młodszych osób w TWH (o ile nie najmłodszą haha Biggrin), jednak mam nadzieję, że będzie nam sie dobrze wspólnie grać. W ED jestem nową osobą, miałam także kilka podejść do gry, jednak myślę, że w końcu się uda zaklimatyzować.

Nie mogę się doczekać wspólnych lotów i zabawy Smile

skądże, najmłodszy był mój syn, jak miał 12 lat, ale oddał mi swoje konto, teraz sporadycznie wspiera misje wingowe przez zbieranie kasy za nie Smile

koledzy szkolą już dużo młodszych pilotów i pilotki

RE: Przedstaw się - Dziadostwo - 17.11.2020

(17.11.2020, 14:41 UTC)Karinka napisał(a): Jeszcze mnie nie przyjeliście? Gra mówi "Join the squadron" Sad

Witam na forum! Oficer rekrutujący też człowiek, może nie być dostępny przez 24h na dobę,

(Myślałem, że Przyjaciółka uczyła cierpliwości przy ładowaniu z dyskietek... ;P )

i przedmówców również chcę przywitać Wink

RE: Przedstaw się - Karinka - 17.11.2020

Przyjaciółka uczyła, chociaż akurat cała galaktyka zmieściła się we Frontierze na jednej tylko dyskietce Smile

Hehe.

Pytanko, czemu jak wchodzę w system Sol to Tryton ma taką czerwoną obwódkę wokół? Pierwszy raz to widzę.
Obczajał ktoś może czy Wenus obraca się wokół własnej osi w lewo a nie w prawo? Sprawdziłbym ale nie mam jeszcze przepustki...

RE: Przedstaw się - MAGNUM354 - 17.11.2020

po tym jak pojechali z księżycem, chyba nikomu nie chciało si esprawdzać Smile

RE: Przedstaw się - Pajk - 17.11.2020

Chyba 3 dyskietki były, przynajmniej na Atari. Na PC mam CD i patch na dyskietce.

RE: Przedstaw się - Karinka - 17.11.2020

Co się stało z księżycem?

Dziurawa pamięć: 2 dyskietki jednak, przed chwilą sprawdzałem. To już tyle lat, trzecia dyskietka na sejwy. Grałem ostatnio na emulatorze, ale jak się już dorobiłem Imperial Couriera to mi się znudziło i dokonałem zakupu ED Biggrin

RE: Przedstaw się - MAGNUM354 - 18.11.2020

Nie da sie na nim wyladować , pomimo ze nie posiada atmosfery...

RE: Przedstaw się - Karinka - 18.11.2020

Aha. To lipa trochę, w starym Frontierze dało się. Nawet miasto na nim było, bodajże Apollonius City czy coś takiego. No nic, czekamy na update i możliwość lądowania na planetach z atmosferą.
Powinien pojawić się nowy moduł opcjonalny - atmospheric shielding. Dla niego Bez niego spalasz się... Wink

[Obrazek: 2rD98nQ.png][Obrazek: 1dNwqQS.png]

RE: Przedstaw się - Horst Keram - 19.11.2020

Witam wszystkich, nowy rekrut, rocznik 80. Wracam do świata Elite po ponad ćwierć wieku przerwy. O matko, jak to brzmi...

Reporting for duty! Wink