The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - FrostyBlizzard - 19.10.2020

Cześć, 

pierwsze podejście do ED, póki co od paru dni przytłoczony ilością tego co się dzieję. Aktualnie śledzę wszelkiej maści poradniki... na karku 44 lata a wolny czas urywam gdzie się da by trochę przysiąść i polatać "tu i ówdzie"... 

Od ponad 15 lat zakochany w MS Flight Simulator ale już lekko znudzony lataniem "po meblach" chociaż w najnowszej odsłonie wreszcie nie trzeba płacić za porządny VFR Wink

RE: Przedstaw się - Villenn - 19.10.2020

Cześć ! Smile

Wpadnij na discorda ! tam zawsze udzielą pomocy.
Polecam też poradnik totalny naszego Hetmana Smile

RE: Przedstaw się - Lengyel - 27.10.2020

Witam wszystkich,
Obiecałem sobie, że pierwszy wpis zrobię po uzyskaniu rangi Husarza, aby nie rozkręcać czegoś, co nie będzie miało szansy powodzenia.
Urodzony w okolicach upadku komuny, wiecznie z czegoś niezadowolony, próbujący się od 20 lat przekonać do mikrofonu podczas grania, preferujący eksplorację i osiadły tryb życia pilot - nie tylko od telewizora.
Latam regularnie, ale krótko, przeważnie przed świtem. Zapraszam do komunikacji.

RE: Przedstaw się - MAGNUM354 - 27.10.2020

to wejdz na discorda, na kanały głosowe .

RE: Przedstaw się - Shomereneck - 28.10.2020

A więc klamka zapadła. Po ponad 1000 wylatanych godzin złożyłem papiery do TWH.
Stąd witam wszystkich Husarzy oraz bywalców.
Niektórzy z Was znają mnie już z hetmańskiego Twitcha (Nick: Shomereneck) gdzie udzielam się kiedy tylko mogę.
Pozdrawiam wszystkich seeeerdecznie i liczę na szybkie przyjęcie w szeregi.

RE: Przedstaw się - Levisq - 28.10.2020

Hej, widzę, że nie tylko ja wracam na stare śmieci, powrót syna marnotrawnego. Czy posypanie głowy popiołem i przywiązanie się do pręgierza, obiczowanie się wystarczy by Hetman zerknął na mua łaskawszym okiem? ^^

RE: Przedstaw się - MAGNUM354 - 28.10.2020

jaki Hetman? już go obaliliśmy Smile

a na serio - Hetman jest w grze ale jako zwykły pilot przeszedł na emeryturkę. - jeśłi faktycznie wracasz po latach to prawdopodobnie musisz złozyć wniosek na kadeta Smile

RE: Przedstaw się - Levisq - 29.10.2020

(28.10.2020, 21:25 UTC)MAGNUM354 napisał(a): jaki Hetman? już go obaliliśmy Smile

a na serio - Hetman jest w grze ale jako zwykły pilot przeszedł na emeryturkę. - jeśłi faktycznie wracasz po latach to prawdopodobnie musisz złozyć wniosek na kadeta Smile

No to się narobiło ^^ złożyłem wniosek i Cierpliwe czekam, chyba że "ten wniosek" też został obalonyTongue

RE: Przedstaw się - Kruker - 31.10.2020

Cześć,

Paweł jestem, 26 lat za sobą. Widzę, że jestem tutaj jednym z młodszych, miła odmiana
W Elite mam przelatane jedyne 330h godzin, ale jako że VR niedługo mi wpada, to coś czuję że następne godzinki będą jeszcze lepsze Smile

Liczę na miłą i owocną współpracę. A teraz lecę odrabiać zadanka Smile

RE: Przedstaw się - Arczii - 31.10.2020

Hej,
Nazywam się Artur, rocznik '88.
Jestem kompletnie nowy w Elite, mam nadzieję że jakoś się odnajdę w tym obszernym świecie.
Oby obsługa pada xboxa nie okazała się zbyt zawiła Smile