The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Shade Tempest - 16.09.2020

Witam wszystkich, Jestem Marcin rocznik 94, w Elite dopiero zaczynam, gram jakoś 2 miesiące na PS4 i się zastanawiam czy nie przenieść się na PC (jaka jest wasza opinia?) mam dopiero 3 statki 

Sidewinder Mk I
Type-6 Transporter
Cobra Mk III

Pozdrawiam Smile

RE: Przedstaw się - MAGNUM354 - 16.09.2020

zaraz dostane po łbie ale... dla mnie PS istnieje tylko dla Gran Turismo, Smile
W sumie szkoda ze PS4 nie doczekała się wersji tylko dla niej - myślę o GT 7

RE: Przedstaw się - Shade Tempest - 16.09.2020

Hmm no ja większość gier to mam już na PS4 bo laptop mam głównie do pracy a PC ma chyba z ponad 10 lat xD
ale spotkało mnie dzisiaj miłe zaskoczenie i akurat trafiłem na sporą promocję dla Elite na PC więc se kupiłem, także przed chwilą opuściłem lokację dla początkujących i ruszam w stronę HP 8444  albo raczej w pobliże bo do Imperium (CUBEO) Biggrin

mój komander nazywa się: Shade Tempest jak coś Biggrin

RE: Przedstaw się - MAGNUM354 - 16.09.2020

to jak coś to zmień nick na forum ina discordzie .
a promocje na ED są dosłownie co chwila Smile

RE: Przedstaw się - Shade Tempest - 17.09.2020

Nie widzę nigdzie opcji do zmiany nicku ani nawet do usunięcia konta by się ponownie zarejestrować, więc chyba musi zostać jak jest chyba że administrator ma te uprawnienia i to zrobi za mnie, a na discordzie już zmieniłem

RE: Przedstaw się - Mathias Shallowgrave - 18.09.2020

(17.09.2020, 21:23 UTC)Shade napisał(a): Nie widzę nigdzie opcji do zmiany nicku ani nawet do usunięcia konta by się ponownie zarejestrować, więc chyba musi zostać jak jest chyba że administrator ma te uprawnienia i to zrobi za mnie, a na discordzie już zmieniłem

Wyślij mi PW z nickiem, na jaki chcesz zmienić obecny Smile

RE: Przedstaw się - gandzios - 18.09.2020

Cześć wszystkim! Mam 23 lata jestem nowy zarówno w grze jak i na forum. Grałem kilka godzin dopiero ale gra pochłonęła mnie bez opamiętania. Jest to dokładnie to czego oczekiwałem od takiej gry. Wcześniej miałem styczność z no man sky ale to nie jest do końca to czego oczekiwałem. Mam nadzieje na długie godziny spędzone razem z wami zarówno w grze jak i na forum

RE: Przedstaw się - MAGNUM354 - 18.09.2020

A co jest złego w NMS ? ostatnio nawet wprowadzili ograbianie porzuconych statków - tak jak w ED Smile

Hetmanie - jak to na jaki ? na taki sam jak w grze Smile

gajos1997 - jakbyś potrzebował małego zastrzyku gotówki nastart to się odezwij na diskordzie, albo pytaj kogokolwiek o HKL

RE: Przedstaw się - gandzios - 18.09.2020

Magnum chodzi mi o to że chciałem czegoś bardziej realistycznego jak ED właśnie. NMS jest świetne bez dwóch zdań i wracam do niego czasem ale móc eksplodować naszą galaktykę nawet wirtualnie to jest totalny kosmos Biggrin Biggrin

RE: Przedstaw się - MAGNUM354 - 18.09.2020

nie eksploduj całej galaktyki, gdzie my się podziejemy ? Smile