The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Eindreif - 30.04.2020

Witam.
Rozpoczynam inicjowanie protokołu poznawczego:
Imię: Jacek
Data urodzenia: 22.09.1988
Miejsce zamieszkania: Ziemia -> Polska -> Szczecin -> Centrum
Zainteresowania:  
1. Granie + spanie + praca = 24 * 365
2. Od niedawna programowanie w Python
Kończę protokół poznawczy;
Inicjuję tryb oczekiwania na nowe rozkazy.

RE: Przedstaw się - ORP Valla - 30.04.2020

Witamy nowych Kadetów.

RE: Przedstaw się - Wilku_FSE - 03.05.2020

o7
82 rocznik, nie bity, na "kwarantinie" lubi wypić, w Elitke gram od ok miesiąca i w sumie przydałoby się coś więcej niż kopanie LTD dla cariera.

RE: Przedstaw się - Cieniek - 06.05.2020

Witam wszystkich!
Piotrek po tej stronie. Chcę się przywitać i powiedzieć kilka zdań o sobie Smile
Jestem młodym ('81) i niedoświadczonym pilotem, który stara się opanować trudną sztukę pilotażu przy użyciu myszki i klawiatury. Moja kochana żona jest na etapie zmiękczania, może jeszcze tydzień i zdobędę mój pierwszy joystick, który na pewno pomoże mi w karierze pilotaSmile
Na co dzień służby mundurowe, w wolnych chwilach niepoprawny/ nałogowy zapaleniec wirtualnej rozrywki. (Nie ma to jak z dzieciakami połapać pokemonySmile
W Elite gram od miesiąca  (mocno się wgryzam) i mam nadzieję, że zostanę tutaj na dłużej. Nie ma to jak działać w grupie i osiągać wspólny cel. Choć nie ukrywam, że bardzo podoba mi się podejście "swobody" i zrozumienie dla osób, którzy mogą traktować Elite jedynie jako formę rozrywki a nie obowiązekSmile

Pozdrowienia dla wszystkich pilotów!

RE: Przedstaw się - Toldi - 13.05.2020

Hej,

Tu cmdr. Toldi. Mój Vulture od jakiegoś czasu orbituje wokół systemu Jambavan. Za jakiś czas odwiedzę systemy Husarii jak przegryzę się przez forum. Proszę nie strzelać mam mało CR-ek Tongue

Najczęściej gram solo - ale zamierzam to zmienić. Służę aktualnie federacji (tak się mi wylosowało - ale słyszałem że jej nie lubimy Tongue ) więc jestem w stanie zostać waszym agentem Tongue

Pozdrawiam i do zobaczenia w przestrzeni.

RE: Przedstaw się - nichirenus - 13.05.2020

Cześć, w ED gram od miesiąca (chociaż grę mam już 2 lata z hakiem...), z moimi wylatanymi dotychczas latami świetlnymi byłbym gdzieś w 3/4 drogi do Colonii. Dłuuugo czekałem na następcę Frontiera Elite II i chyba to jest to. Mój styl gry polega raczej na kontemplowaniu widoczków, zwiedzaniu, pokojowym zarabianiu kredytów. W planach, w niedalekiej przyszłości - po uzbieraniu na eksploracyjny statek polatam po obrzeżach galaktyki. A na razie powoli zbieram informacje z forum i zatapiam się w świat elitki. o7

RE: Przedstaw się - akerstache - 13.05.2020

(30.04.2020, 05:45 UTC)Eindreif napisał(a): Witam.
Rozpoczynam inicjowanie protokołu poznawczego:
Imię: Jacek
Data urodzenia: 22.09.1988
Miejsce zamieszkania: Ziemia -> Polska -> Szczecin -> Centrum
Zainteresowania:  
1. Granie + spanie + praca = 24 * 365
2. Od niedawna programowanie w Python
Kończę protokół poznawczy;
Inicjuję tryb oczekiwania na nowe rozkazy.

Było jeszcze dodać, że latasz na konsoli. Zapraszamy do Strefy K na Discordzie.

RE: Przedstaw się - Miszel - 15.05.2020

Witam wszystkich Smile
Mam na imię Łukasz, rocznik 85 i od 14 lat mieszkam w Irlandii gdzie również pracuję Smile
Gram od niedawna w ED na "tanim" joysticku " Thrustmaster T.Flight HOTAS 4" ale prawdopodobnie za jakiś czas będę zmieniał na coś lepszego.
Jestem uzależniony od składania "gunpla" (modele robotów gundam) oraz ucze sie malować aerografem, wiec tylko nie wielką część czasu poświęcam na gry.
Od czasu do czasu składam komputery na zamówienie ale nie wiążę z tym żadnej przyszłości.

RE: Przedstaw się - Orzechos - 17.05.2020

Witam. Sebastian z tej strony Smile
Rocznik 90. Obecnie zamieszkuję polską stolicę cebularzy (Lublin).
Z zawodu klepacz kodu. [Obrazek: tongue.png]

Z gier uwielbiam sandboxy, jednak w ED zacząłem grać niedawno.

RE: Przedstaw się - MR_BISHOPEX - 18.05.2020

Cześć, jestem Damian rocznik 91.

Jestem z Wrocławia, z zawodu informatyk, obecnie służę w mundurze. W wolnej chwili lubię sobie pograć w to i tamto - obecnie przerzuciłem się na konsole PS4.

W Elite grałem kiedyś na PC, fajnie jest siąść zatem na kanapie i wygodnie polatać sobie tu i tam. Do zobaczenia w Waszym systemie za jakiś czas no i o ile mnie przyjmiecie ?