The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - MAGNUM354 - 20.04.2020

alez nie ,- to wręcz za późno Smile
im szybciej dołączysz tym lepiej Smile

RE: Przedstaw się - Abrahita - 20.04.2020

Biggrin
Witam mam na imię Dawid 
Rocznik 85
Miejsce zamieszkania Londyn, urodzony Rzeszów.
Dopiero zaczynam grę 
Platforma Xbox
Bardzo wciąga

RE: Przedstaw się - DaronCyrax - 22.04.2020

Witam Komandorów,

Imię moje Jacek, mieszkam w Gryfinie, pochodzę z Trzebiatowa (takie niewielkie miasto prawie nad morzem). Rocznik '89. W Elite Dangerous od tygodnia (promka na Steamie). Grę obserwowałem od pierwszych zapowiedzi. Wcześniej namiętnie ogrywałem Elite 2: Frontier na Amidze,
a zaledwie liznąłem Frontier: First Encounter oraz pierwsze Elite i jego wariacje.
Mam nadzieję, że wpadniemy na siebie gdzieś w galaktyce.

RE: Przedstaw się - Jimmy Flint - 23.04.2020

Czołem Panowie !

Veterna jak wielu z nas, elite zaczynałem na amiga 500+, fan "miodności", hevy metalu i dobrej bijatyki. Młodszy brat Bernarda Flinta z tych Flintów.
Zdrowie wasz gardła nasze. !!!

RE: Przedstaw się - Moondek - 26.04.2020

Czesc wszystkim Moondek z tej strony. Rocznik 83 gram na ps4 totalny swiezak jezeli chodzi o elite takze ptosze o wyrozumialosc. Przesiadlem sie z mmorpg o nazwie The Elder Scroll Online gdzie przez dluzszy czas prowadzilem tam najwieksza Polska gildie w tej grze o jakze wdziecznej nazwie Polish Hussars Smile

RE: Przedstaw się - ahmedjacek77 - 27.04.2020

Witam jestem samotnym kupcem Jacek rocznik 77 latam szukając okazji do zarobku w międzyczasie zajmuję się rodziną i modelarstwem w tej chwili moim modelem jest mieszkanie. Od 3 tygodni mniej więcej dostałem licencję pilota, udało mi się dorobić krait Mk II.  W tej chwili ulepszam go, wprzyszłości zamierzam zakupić mambę, by zemścić się na piratach przez których już nie raz leciałem bez ubezpieczenia na statek.

RE: Przedstaw się - SZCZYPH - 27.04.2020

(27.04.2020, 09:51 UTC)ahmedjacek77 napisał(a): Witam jestem samotnym kupcem Jacek rocznik 77 latam szukając okazji do zarobku w międzyczasie zajmuję się rodziną i modelarstwem w tej chwili moim modelem jest mieszkanie. Od 3 tygodni mniej więcej dostałem licencję pilota, udało mi się dorobić krait Mk II.  W tej chwili ulepszam go, wprzyszłości zamierzam zakupić mambę, by zemścić się na piratach przez których już nie raz leciałem bez ubezpieczenia na statek.

Witaj Biggrin,

Jak będziesz miał z nimi problem w przyszłości to zgłaszaj śmiało, pomożemy dokopać komu trzeba Tongue

o7

RE: Przedstaw się - MAGNUM354 - 27.04.2020

Ahmedjacek - zapraszamy na discorda - jest tu kilka osób które chętnie pomogą ci zdobyć "trochę" gotrówki - tak abyś nie musiał obawiać się o wykup statku Smile
tam taki dział jest HKL Smile

RE: Przedstaw się - Panna_Luma - 28.04.2020

Cześć, po tej stronie panelu komunikacyjnego Zuzanna rocznik '88. W domu nerdka i maniaczka eksperymentowania w kuchni posiadająca własne mikro zoo. Oglądam mnóstwo filmów i jeszcze więcej animacji, kocham czytać i najchętniej sięgam po fantastykę. Wesoła i zakręcona bardzo lubiąca poznawać nowych ludzi.

RE: Przedstaw się - Oracle-racer - 28.04.2020

Cześć!!!
Mam na imię Ludwik i jestem z rocznika 94'. Obecnie posiadam firmę sportów wodnych (żeglarstwo i SUP). Poza tym pracuję na zlecenia. Elitka to super gra w której bawię się świetnie. Wiadomo jak to życie, czasem jest czas na grę, a czasem nie ma. Chętnie przyczynię się do tego by frakcja rosła w siłę!!! Mieszkam w Lidzbarku, mam licencję pilota BSP więc teraz latam na dwa etaty :Smile do zobaczenia gdzieś w galaktyce Smile