![]() |
|
Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D. - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Galeria (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D. (/showthread.php?tid=203) |
RE: Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D. - TeddyPanda - 01.05.2017 Podróż zatoczyła koło. Kiedy wrzuciłem pierwszy film No Time nie spodziewałem się, że niemal rok później (pierwsza część wyszła 29 maja) przyjdzie mi robić trzecią część, a filmy odniosą tak duży sukces. No Time 3 to film będący prawie lustrzanym odbiciem jedynki, a by upewnić się, że jest on wierny jego duchowi kilkurotnie oglądałem je puszczone jednocześnie. Ten film chciałbym zadedykować CEO Frontiera i twórcy Elite Davidowi Brabenowi, za niesamowitą grę, która spełniła moje dziecięce marzenia o podróżach w kosmosie ![]() "Blaze your own trail" I to najważniejsze z najważniejszych dzisiaj powiadomień : RE: Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D. - Baton - 01.05.2017 Jak zwykle klasa, choć mnie na przykład po długich spokojnych ujęciach do niczego nie pasowały sceny z walki, sorry
RE: Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D. - TeddyPanda - 01.05.2017 (01.05.2017, 18:43 UTC)Baton napisał(a): Jak zwykle klasa, choć mnie na przykład po długich spokojnych ujęciach do niczego nie pasowały sceny z walki, sorry No rozumiem, ale ogólnie chciałem dać walkę żeby pokazać różne aspekty gry
RE: Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D. - Baton - 01.05.2017 (01.05.2017, 18:46 UTC)TeddyPanda napisał(a):(01.05.2017, 18:43 UTC)Baton napisał(a): Jak zwykle klasa, choć mnie na przykład po długich spokojnych ujęciach do niczego nie pasowały sceny z walki, sorry Domyślam się, trochę wyszedł niestety Frankenstein z tego powodu : Żeby nie było, nadal film jest dużo lepszy niż większość z nas by umiała zrobić, ale poprzeczka dla Ciebie w moim pojęciu jest dużo wyżej niż dla nas, więc pozawalam sobie zamarudzić
RE: Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D. - TeddyPanda - 01.05.2017 (01.05.2017, 18:52 UTC)Baton napisał(a):(01.05.2017, 18:46 UTC)TeddyPanda napisał(a): No rozumiem, ale ogólnie chciałem dać walkę żeby pokazać różne aspekty gry No ogólnie ja rozkminiam filmy No Time jako ogolnie ukazujące Elitkę dlatego zawsze wrzucam tam różne sceny, w tych ostatnich kiedy pojawiają się szybko zmieniajace się ujęcia właśnie o taki efekt mi mniej więcej chodziło, żeby nie ominąć żadnego aspektu gry, podobnie było w jedynce ![]() Zdaje sobie z tego sprawę i szczerze powiem, że czasem mnie ta poprzeczka przerasta mentalnie, dlatego piszę Kolonię, ale tam też już się to zaczyna kurde
RE: Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D. - Baton - 01.05.2017 Może po prostu muzyka się nie zmienia podczas walki wystarczająco i dlatego dla mnie tam nie bangla. Jakbym był przeszkolonym krytykiem to bym Ci mógł wytłumaczyć o co mi biega, ale nie jestem, poza tym skoro nawet Braben lubi to co ja się tam będę wtrącał ![]() Może mi też spowszedniały miejsca troche, bo zachęcony Twoimi filmami większość z nich odwiedziłem za co wielkie dzięki
RE: Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D. - TeddyPanda - 01.05.2017 (01.05.2017, 19:22 UTC)Baton napisał(a): Może po prostu muzyka się nie zmienia podczas walki wystarczająco i dlatego dla mnie tam nie bangla. Jakbym był przeszkolonym krytykiem to bym Ci mógł wytłumaczyć o co mi biega, ale nie jestem, poza tym skoro nawet Braben lubi to co ja się tam będę wtrącał No, ja wiem, że muzyka tak nie pasowała do walki, sama piosenka raczej się do czegoś takiego nie nadaje, no ale ja chciałem ją umieścić i wybrałem jedyne momenty, w których się dało aby w filmiku były wszystkie aktywności z Elite. No to, że Braben polubił film sprawiło, że spełniłem wszystkie cele jakie miałem i chyba już nie mam nic więcej do osiagnięcia, przynajmniej w kwestii Elite. Newslettery były, media społ były, strony internetowe (nie tylko związane z Elitką), topki na reditach, wspaniały feedback od najbardziej znanych twórców jak obsidian czy ghostgirrafe, masa komentarzy i ciepła od setek ludzi. Frontier nawet zareklamował mój kanał na swoich mediach społ. Brakowało mi tylko do pełni szczęścia samego Brabena, żeby mi coś polubił i to się właśnie stało. Zdobyłem wszystko co się dało i zajęło mi to niecały rok, kończąc w miejscu w którym zacząłem. Od dzisiaj nie mam już żadnych "wyższych" celów jako twórca filmów, niech inni zdobywają Newslettery i Frontierowskie Media i co tam jeszcze, mam to za sobą, teraz zamierzam robić już filmy przede wszystkim dla własnego funu, bo uwielbiam je robić, niekoniecznie takie, które będą bezpieczne i będą musiały sie spodobać każdemu. Jeśli będę miał ochotę zrobić filmik z dubstepem to zrobię to Kocham filmować, ale teraz wrzucam na luz, przynajmniej mentalnie Może to nawet zaowocuje lepszym contentem? I może zrobię ten filmik z Wieśka, który chciałem kiedyś, no i z The Long Dark? Zobaczy się ![]() Spełniłem jakieś tam swoje małe marzenie właśnie dzisiaj, trochę to trwało, ale się udało. Teraz mogę napić się ciepłej herbatki i z uśmiechem wyczekiwać dalszego rozwoju mojej ulubionej gry ![]() "Blaze your own trail" RE: Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D. - Baton - 01.05.2017 (01.05.2017, 19:47 UTC)TeddyPanda napisał(a): Spełniłem jakieś tam swoje małe marzenie właśnie dzisiaj, trochę to trwało, ale się udało. Teraz mogę napić się ciepłej herbatki i z uśmiechem wyczekiwać dalszego rozwoju mojej ulubionej gry Kudos Panie Banan
RE: Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D. - TeddyPanda - 07.05.2017 Z przyjemnością chciałbym napisać, że zacząłem współpracować ze studiem HCS (osobami, które stworzyło voice packi takie jak chociażby Astra) nad pewnym ściśle tajnym projektem Póki co nie mogę zdradzić co to jest, poza tym, że projekt zapowiada się naprawdę obiecująco, a ja zostałem poproszony przez studio o wykonanie dla nich kilku rzeczy ![]() Chodzi dokładnie o tych ludzi: https://www.hcsvoicepacks.com/ RE: Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D. - Fenyl de Lechia - 07.05.2017 Rewelacja, gratuluję!
|