The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - MEHRU - 27.09.2019

Czesc witam cała Hussarię z tej stony Bartek , stara data 78 mieszkam na Wola koło Pszczyny .Pracuję w Górnictwie ale ukończyłem szkole czeladniczą o profilu kowal-artysta interesuje sie metaloplastyką oraz ekstramalne sporty (picie wódki Wink ).Jestem fanem Elite  od dziecka  gdzie godzinami  przesiadywałem przy tej serii,mam nadziej że sie na mnie nie zawiedziecie.Reszte omówimy na discort lub czacie .

RE: Przedstaw się - MAGNUM354 - 28.09.2019

Przypominam o spotkaniu jutro w Gdyni. Ja bede na miejscu już o 12 w poludnie jak ktoś z okolic jest chetny to pisać PW podam swoj numer tel.
Licze szczegolnie na ludzi z wejherowa ostatnio dużo osob sie zgłosiło w tym wątku że graja w ED zapraszam gorąco.

RE: Przedstaw się - Pee Jay - 30.09.2019

Witajcie! Dziękuje za przyjęcie. Z tej strony Paweł roczniki 88. Mieszkam w okolicy Krakowa. Całkiem niedawno zacząłem swoja przygodę z Elite po kilku próbach poprzednich aktualnie wciągnąłem się już całkiem na poważnie. Bardzo lubię wszelkiej maści klimaty sci fi od seriali filmów bo gry komputerowe, dlatego też Elitka jest mi bardzo bliska. Z zawodu jestem stolarzem (operator cnc) czyli w pracy prawie jak na statku latam na hotasie (prawie zawsze robi jakąś różnicę prawda ?Smile ). Do usłyszenia na discordzie! Smile

o/

RE: Przedstaw się - p3trus - 02.10.2019

Witam, mam na imię Piotr, rocznik 88. E ED gram bardzo krótko (30h) proszę o wyrozumiałość Wink
Zainteresowania, fotografia, zaczynam się uczyć zarządzać serwerem.

pozdrawiam Smile

RE: Przedstaw się - Raferti - 03.10.2019

Rafał, rocznik 75. W ED gram od 2015 (miałem dłuższą przerwę i obecnie powrót).

RE: Przedstaw się - ciastek84 - 04.10.2019

Witam.

A więc przyszła pora i na mnie.

Moją przygodę zacząłem od Elita na kompe Amiga 500 w latach '90

Gdy dowiedziałem się o nowej edycji tej gry musiałem ją mieć. Najpierw na XBOX ONE, ale z przyczyn zawodowych i rodzinnych nie mogłem grać regularnie. Więc zainwestowałem w wersję na PC.  To były czasy jeszcze przed dodatkiem Horizons. Do dzisiaj gram na padzie od XBOX'a podłączonego przez adapter bezprzewodowo do PC.

Podanie o przyjęcie do klanu TWH wysłałem całkiem niedawno jakiś tydzień temu. Choć na forum i discord jestem znacznie dłużej.

Ranga Kadet w klanie.
W walce Expert
W transporcie Elite
W exploracji Elite

Steam podaje 757h grania choć napewno jest więcej.

Po osiągnięciu 2 rang Elite przyszła pora na podbicie statystyk w walce. A więc zapraoszenia do walk mile widziane.

Prywatnie jestem ze Słupska. Pracuje jako kierowca na trasach całej europy.

Najczęściej gram wekeendami.

Jeszcze raz witam wszystkich.

PS. Ksywa ciastek to z pracy a 84 to rocznik produkcji.

RE: Przedstaw się - Trze3ci - 04.10.2019

Witam,
Adam, '75, Gdynia ale obecnie od nastu lat w Szkocji.

W Elite zakochałem się za czasów Frontiera gdy przesiadłem sie z Spektruma na Amigę 500, od Dangerous odbiłem się kilka lat temu ale teraz dzięki poradnikowi Mathias'a [niesamowita robota] podchodzę do tematu ponownie.
Szybki w palcach nie jestem więc ogarnięcie myśliwców bojowych może być utrudnione, ale bardzo chętnie wspomogę Was gospodarczo - handel, górnictwo?

Widziałem że ekipa z okolic Trojgrodu umawia się na spotkanie - wychylcie proszę jednego więcej Specjala za mnie Wink

RE: Przedstaw się - 4.Red - 05.10.2019

CMDR 4.Red
Witam mam na imię Filip rocznik 2002, nowy gracz ale po części jakoś daje rade ale najlepszy na pewno nie jestem i nie będę przez długi czas...
zainteresowania to Grafika Komputerowa i Design.

Zawsze służę pomocą jak mogę.

RE: Przedstaw się - MAGNUM354 - 05.10.2019

Bruno - mamy tu ekipę która się specjalizuje w tym co lubisz Smile
4.Red - każda pomoc się przyda - zainteresuj się BiGosem Smile

RE: Przedstaw się - Ninorr Olos - 13.10.2019

Hey Piloci Smile

Wita Andrzej - Rocznikiem nie wypada się chwalić jak już poszło to niech będzie. '77 ale duchem gdzieś min 10 lat później.. Lotnictwo cywilne to moja pasja ale były i gry. teraz czasu mniej na MMORPG ale kosmiczne zawsze były mi bliskie - pamiętam jeszcze frontiera czy lancera gdzie się latało nie mówiąc o wing commander na amidze 12 dyskietek 3,5 cala Smile
handel, przemyt to mniej wiecej moje kierunki - walka mniej ale z czasem pewnie spróbuję.. Ot tyle na początek ..