The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Pajk - 23.04.2019

Jak go wbijesz po nazwie, ale po wyszukiwaniu ELW nie znajdziesz. Bez moich notatek i tabelek z systemami wokół HR nie ma szans.

RE: Przedstaw się - Nerrazur - 23.04.2019

Cześć,

Nerrazur mnie zwą, mam 25 wiosen i trochę czasu wolnego na granie ;p

Jestem raczej "niedzielnym" aczkolwiek pojętnym pilotem statków kosmicznych (skubnąłem Elitkę wcześniej oraz EVE) ;p.
Obecnie gram na Xbox One, wcześniej (ponad rok temu) grałem na PC.

Generalnie chciałem się przywitać i zaoferować do wspólnego grania gdyby ktoś kiedyś chciałby się zgadać (jestem raczej zielony, świeży w Elitce) - jeśli pomyliłem działy z tym szukaniem do gry to przepraszam.

Pozdrawiam o7

RE: Przedstaw się - bourne85pl - 23.04.2019

Witam Wszystkich
Andrzej, lat 33 (jeszcze kilka dni) od dziewięciu lat mieszkam we Wiatrakowni (z PL - Turawa koło Opola)
W elitce od jakiś 6 tygodni, głownie misje transportowe i mining, teraz poskładałem stateczek bojowy i zobaczymy co z tego wyjdzie Biggrin

Pozdrawiam

RE: Przedstaw się - CyberianR79 - 23.04.2019

Cześć! Jestem Rafał z rocznika 79. Moje zainteresowania to samochody i gry W Elite gram od niedawna i chciałbym dołączyć do waszej społeczności. Pozdrawiam

RE: Przedstaw się - Adamecky - 24.04.2019

Ahoj!
Marcin z tej strony. Rocznik 93. Na Elite Dangerous trafiłem przypadkiem, ale wkręciłem się od razu. Wygląda na to, że w końcu trafiłem na grę skrojoną idealnie dla mnie.
Pozostało mi tylko dołączyć i przysłużyć się polskiej społeczności.
Pozdro Biggrin

RE: Przedstaw się - DYoda - 24.04.2019

Witajcie w szeregach

RE: Przedstaw się - bocu - 25.04.2019

Witam wszystkich pilotów.
Nazywam sie Bartek. Rocznik '89. W Elicie dopiero od kilku dni. Zawsze gdzies mi się przewijała w gameplayach na YT i w końcu się skusiłem i wysypałem kilka cebulionów korzystając z tego że steam zachęcał promocją Smile

RE: Przedstaw się - MAGNUM354 - 26.04.2019

BOCU jeśli nie masz to zainteresuj się dodatkiem Horizons. Dużo by pisać ale zawartość daje naprawde dużo dodatkowych rzeczy które będziesz ogrywał miesiącami.

RE: Przedstaw się - bocu - 26.04.2019

Kupiłem od razu z dodatkiem. Jakbym kupił samą podstawkę to bym później tylko się irytował, że muszę jeszcze coś ściągać i czekać. Jak się bawić to się bawić Biggrin

RE: Przedstaw się - maniak589 - 28.04.2019

Witam.

Nick ten sam w grze i na forum.

Około 500h w grze, 4 z przodu wieku.

Griefer to dla mnie terrorysta i tak go traktuję. W ogóle nie kumam niektórych zwrotów "internetowych" - dlaczego griefer?, przecież nadanie terroryście innego imienia to po prostu próba spłycenia jego terrorystycznej działalności ...

Nie uważam również za haniebny rage-quit przed terrorystą.

Jak już pewnie zauważyliście, nie owijam w bawełnę - polityczna poprawność to dla mnie WIELKIE ZŁO, ale wiem co to dobre wychowanie i uprzejmość.

I to tyle.

Pozdrawiam.