![]() |
|
Wyścigi samochodowe - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Inne Gry (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=138) +---- Dział: Pozostałe gry (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Wyścigi samochodowe (/showthread.php?tid=1761) |
RE: Wyścigi samochodowe - Pueblo - 03.12.2016 to ja dorzuce kilka z AC jeszcze ![]() Porsche Pack 1&2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Wyścigi samochodowe - Haji-me - 03.12.2016 Ciężko rozpoznać czy to zdjęcia z gry czy prawdziwych samochodów. RE: Project Cars - Yata_PL - 04.12.2016 (28.10.2016, 08:04 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Ech, widzę że nie da się założyć wątku o jednej grze samochodowej, bo zabijecie offtopem. Połączyłem Mathias - błąd AC działa z Vive, ba i to jak.. ( za pomocą revive ale bez kombinatoryki, trzeba pamiętać tez aby ustawic Oculusowy SS na 2.0 w pliku ini lub poprzez DebugTool) AC porównując do PC w VR jest wykonany sporo lepiej a dodatkowo ma bardziej realistycznie model jazdy. Odczucia sa tak wyraźne jak np pomiędzy Warthunder a DCS Word. Ten pierwszy to arcadowe lot, ulepszenia za kredyty, kariera pilota a DCS oferuje bardzo realistyczna avionike , hud i cała otoczkę wojenna i graficzna. Przekładając to do sciagalek - PC więcej wybacza kierowcy i dla wielu jest zwyczajnie arkadowy, jednak włączając wszystkie postprocesy wygląda lepiej ( na monitorze niz AC ale to zabija gre w VR i jest zwyczajnie niemożliwe nawet przy 1080 z włączonym SS. AC w wersji 1.7 lepiej działa w VR , czuć imersje , obraz jest ostrzejszy, ma lepiej odwzorowana skale i ładniej wykonane modele aut oraz o niebo bardziej realistyczny tor/szose i krawężniki. Dlatego porzuciłem gre w PC na rzecz AC. RE: Wyścigi samochodowe - Reinrk van Dall - 07.12.2016 Tadeuszu, widzę że plaskamy się po policzkach. We ustaw jakąś "ustawkę" w TC gdzie będziemy mogli się pobić po buzi jak człowieki. RE: Wyścigi samochodowe - Reinrk van Dall - 13.12.2016 The Crew (z Wild Run) wyzwanie jazdy swobodnej wyścig kod: HM3N9NT fotoradar: DGNSVC2 RE: Wyścigi samochodowe - CYJAN3K - 13.12.2016 The Crew Bardzo mi się podobało, mimo że musiałem czekać na te specyfikacje które były w trailerze (nie dali ich do gry tylko co miesiąc dodawali kilka) Później doszło Wild Run, nie kupiłem go i nie miałem już co robić w tej grze. Teraz wychodzi kolejne i może jak się gdzieś tanio znajdzie to kupie wersję z dwoma dodatkami (nowa gra taniej niż dlc oddzielnie) RE: Wyścigi samochodowe - Reinrk van Dall - 13.12.2016 (13.12.2016, 20:16 UTC)CYJAN3K napisał(a): The Crew Bardzo mi się podobało, mimo że musiałem czekać na te specyfikacje które były w trailerze (nie dali ich do gry tylko co miesiąc dodawali kilka) Później doszło Wild Run, nie kupiłem go i nie miałem już co robić w tej grze. Teraz wychodzi kolejne i może jak się gdzieś tanio znajdzie to kupie wersję z dwoma dodatkami (nowa gra taniej niż dlc oddzielnie) No ja właśnie jestem nowym posiadaczem CAU (nie miałem WR tera mam + CAU). Sporo do nadrobienia, pojeżdżenia. Lepsza grafika, wiadomo nie jak w tych grach co tu chłopaki pokazują. Ale otwarty świat... RE: Wyścigi samochodowe - CYJAN3K - 13.12.2016 (13.12.2016, 20:20 UTC)Reinrk van Dall napisał(a): No ja właśnie jestem nowym posiadaczem CAU (nie miałem WR tera mam + CAU). Przecież grafikę poprawili za darmo każdemu (jak wyszło Wild Run). Niby fajnie ale na początku wydajność spadła dwukrotnie, teraz już jest dobrze, ale wciąż misji brakuje RE: Wyścigi samochodowe - Reinrk van Dall - 13.12.2016 (13.12.2016, 20:29 UTC)CYJAN3K napisał(a):(13.12.2016, 20:20 UTC)Reinrk van Dall napisał(a): No ja właśnie jestem nowym posiadaczem CAU (nie miałem WR tera mam + CAU). Nie przeczę, tak ponoć było bo przecież WR nie miałem. Fakt misji "singleplayer" nie ma ale... Summit, trochę ścigania "tych złych", no i to nie jest gra single player. RE: Wyścigi samochodowe - CYJAN3K - 13.12.2016 Nie chodzi mi o misje single, po prostu aktywności pobocznych jest mało. PVP ma mało sensu, wszyscy jeżdżą max. 4 autami, najczęsciej dwoma. Grind popsuli dodając smart loot. Grając ostatnio nie mogłem trafić nic dobrego, mimo że zazwyczaj kilka 49, 50 się znajdywało. |