The Winged Hussars - Forum
Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite (/showthread.php?tid=3012)

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Fenyl de Lechia - 20.11.2018

No jak nie, jak tak?

[Obrazek: biYZhxs.jpg]

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Indygo - 20.11.2018

u mnie po wpisaniu język tego akurat nie znalazł Smile ... ten Win-10 jest gorszy od bigosu...

ale znalazłem język w ustawieniach nad zasilaniem/wyłączaniem

@Haji-me ... już dałem rep dla @Kriztozz , bo też bym w tym tkwił

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - LeWaR - 20.11.2018

I u mnie nie znajduje. Nie mam tego w ustawieniach w ogóle...

Znalazło jak wpisałem "ustawienia regionu".... ale niedorobioną wersje mam....

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - -PAQ- - 20.11.2018

Instrukcja:
1. KLIK na Speech bubble (po naszemu "chmurka") na belce Windowsa;
2. KLIK na "Wszystkie ustawienia";
3. KLIK na "Czas i język";
4. KLIK na "Region i język"

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - LeWaR - 20.11.2018

No właśnie: Czas i język. Przetrenowałem to. Należy zmienić wyświetlany język, aby dostać się do opcjo rozpoznawania mowy.
Wpisywanie samego "język" nic nie dawało.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Pueblo - 22.11.2018

szybkie pytanie:

Nosze sie z zamiarem zaczecia od zera wraz z wejsciem Q4, czy przy wykasowaniu CMDRa trace rowniez wszystkie decale?

Z gory dzieki

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Mathias Shallowgrave - 22.11.2018

(22.11.2018, 16:53 UTC)Pueblo napisał(a): szybkie pytanie:

Nosze sie z zamiarem zaczecia od zera wraz z wejsciem Q4, czy przy wykasowaniu CMDRa trace rowniez wszystkie decale?

Z gory dzieki

Nie, to co kupiłeś w sklepie jest przypisane do konta, a nie postaci Cmdra. 

Ale Clear Save?! Po takim czasie? Surprised

Nie lepiej kupić nowe konto? Akurat jest zniżka 60% Smile

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Pueblo - 22.11.2018

(22.11.2018, 16:54 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(22.11.2018, 16:53 UTC)Pueblo napisał(a): szybkie pytanie:

Z gory dzieki

Nie, to co kupiłeś w sklepie jest przypisane do konta, a nie postaci Cmdra. 

Ale Clear Save?! Po takim czasie? Surprised

Nie lepiej kupić nowe konto? Akurat jest zniżka 60% Smile

Eee... czasu dobrze na jedno konto nie mam, a gdzie jeszcze nastepne Smile

A co z decalem np Fuel Rats i tym podobne?

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Reinrk van Dall - 22.11.2018

Clear save pod tą samą nazwą cmdr powinna być przywrócona z wszystkimi obowiązkami i przywilejami. To ten sam człowiek, ta sama postać, tylko sobie pograć chce od nowa. #opinia

skasuj: kasuj #opinia
zapisz: moje zdanie

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Indygo - 22.11.2018

potwierdzam.... zrobiłem to a wszystkie decale i malowania zostały