The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - USSER-PL - 23.02.2019

Witajcie! Do zrobaczenia CMDR'y!

RE: Przedstaw się - BrainSlasher - 24.02.2019

Imię: Paweł
Miejscowość: Lublin
Platforma: PC

Kontroler: Thrustmaster T.16000m DUO + TFRP Rudder
Powód zakupu Elite: Everspace zaczął mnie nudzić (i tak go kocham bo jest arkadowy).

Witam serdecznie,

zaczynam zabawę w Elite i powiem szczerze, że po 5h tutoriala połączonego z ustawianiem kontrolerów padam na pysk Wink dosłownie.
Szczerze, nie wiem czy nie skończy się na nowym mapowaniu, ale to po dogłębniejszym poznaniu co do czego. Na chwilę obecną nauczyłem się w miarę rozsądnie latać, lądować, kopać i tak sobie walczyć (advanced nie poszedł). Myślę, że za kilka dupogodzin będę mógł wkroczyć online.
Z wielką przyjemnością przystąpię do Husarii, jednak czas jaki mogę poświęcić na granie jest ograniczony (i tutaj bardzo mi się podoba brak parcia).
Także jeszcze raz witam i myślę, że zakup Elite Dangerous zamiast Metro Exodus był dobrym wyborem.

Do zobaczenia w przestrzeni Smile

RE: Przedstaw się - Zakapior76 - 24.02.2019

Witam brać husarską 

Jarek
43 zimy
Ostróda
Pc

Kto grał w Privater'a zawsze będzie grał w kosmiczne symulatory a poza tym mój kumpel lata a ja już od jakiegoś czasu miałem ochotę wziąć udział w epickiej przygodzie.

RE: Przedstaw się - SirLotar - 25.02.2019

Witajcie!
Już od paru tygodnie przesiaduje w 11Persekach na Discordzie, no i wypadało by podziękować za tą gościnność i przywitać tych z którymi jeszcze nie miałem przyjemności rozmawiać.

Jestem Lotar, w grze SirLotar, platforma PC
Wiek 32 lata, mieszkam w Włoszczowie / Świętokrzyskie.

W Grze przebywam juz ponad 100 godzin, ale oczywiście i tak nadal nic nie umiem i dokuje na pełnym Buście Biggrin

RE: Przedstaw się - Strzygaa - 25.02.2019

(25.02.2019, 11:48 UTC)Lotar napisał(a): Witajcie!
Już od paru tygodnie przesiaduje w 11Persekach na Discordzie, no i wypadało by podziękować za tą gościnność i przywitać tych z którymi jeszcze nie miałem przyjemności rozmawiać.

Jestem Lotar, w grze SirLotar, platforma PC
Wiek 32 lata, mieszkam w Włoszczowie / Świętokrzyskie.

W Grze przebywam juz ponad 100 godzin, ale oczywiście i tak nadal nic nie umiem i dokuje na pełnym Buście Biggrin

o7 dobre te twoje żelastwo :p
szczególnie do rzucania!

RE: Przedstaw się - Dawido90 - 25.02.2019

Siema .
Jestem Dawid 29 l , dopiero zaczynam przygodę z Elite Dangerous Biggrin szukam kogoś kto mi pomoże rozwinąc skrzydła .
Pozdrawiam wszystkich !

RE: Przedstaw się - Krahen_PL - 01.03.2019

Witam,
Mam na imię Roman rocznik 73, czyli mam 18 lat i 28 lat doświadczenia Wink
Miasto Kraków, w Elitkę gram od niedawna, najczęściej wieczorami kiedy to mam trochę czasu. Jak na razie eksploruję różne zakątki naszej Drogi Mlecznej moim ASP.
Do zobaczenia gdzieś w głębokim kosmosie. Smile
Pozdrawiam

RE: Przedstaw się - Kundlarz - 05.03.2019

Czołem Husaria,
z tej strony Paweł (34l) z Torunia, grodu Kopernika. Od tygodnia gram w ED i postanowiłem znaleźć grupę do której będę mógł się przyłączyć.
Zakup ED totalnie przypadkowy, w ciemno - akurat była promocja a ja po 4tym piwie i stało się Smile
Zawsze myślałem, że ED to gra typu arcade, a tu pozytywne zaskoczenie. Po tygodniu grania już wiem, że trafiłem na czarną dziurę, która mnie pochłonie.
Korzystam z joysticka Ravcore Javelin oraz freetracka.
Na co dzień pracuję jako admin systemu w corpo. Za czasów studenckich pracowałem w toruńskim Planetrium Smile stąd zostało mi zamiłowanie do astronomii.
Grywam jeszcze w IŁ2 BOS, SH V, PUBG.
Pozdrawiam serdecznie

RE: Przedstaw się - FrankDolas - 07.03.2019

Cześć
Grzesiek z Wrocławia, rocznik '76, platforma PC
Zainteresowania m.in. jeździectwo, Astronomia, sf i space opera. Lubię dobre książki i filmy o tej tematyce (oraz oczywiście gry).
Swego czasu zagrywałem się w serię X. Od dłuższego czasu dumałem nad Elite Dangerous, nie mogąc się zdecydować z powodu bariery językowej. Pogrzebałem po forach, pooglądałem poradniki na YT, dałem się przekonać i oto jestem.

RE: Przedstaw się - Sir Germin - 12.03.2019

Hej,
Adrian ze śląska, lat 24, pecetowiec.

W grze świeżak, w realu handlowiec branży IT, fan SF i fantastyki.

Wielki milosnik Rebel Galaxy przez którą zacząłem słuchać bluessa, a teraz czas na przejście etap wyżej Smile Ahoj galaktyko!