The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - ReBus2K - 14.02.2019

To jeszcze ja Biggrin

Nazywam się Damian rocznik 98 prawie 21 lat Biggrin mieszkam w Krakowie. Lubię w sumie wszystko po trochu, ale najbardziej to ASG i koszykówka w tych sportach czuję się jak ryba w wodzie Biggrin co prawda nie gram w kosza na poziomie NBA lecz bardziej dla zabawy lecz nawet i to daje mi ogromną frajdę. W ED zacząłem grać od wczoraj i jeszcze w żadną inną grę nie chciało mi się tak grać Biggrin Pozdrawiam

RE: Przedstaw się - TRAWA - 15.02.2019

Witam!

Z tej strony Grzesiek, wiek 30+.
Jestem wyluzowanym gościem z poczuciem humoru.
W ED 3xElite, po długiej przerwie wróciłem i latam od stycznia tego roku.

PS: I nie, mój nick nie pochodzi od tego... sami wiecie czegoWink

RE: Przedstaw się - Wojomyslaw - 15.02.2019

Czesc.

Mam na imie Mariusz rocznik 78
Mieszkam w Liverpool i zaczalem grac od 2 tygodni.
Hobby modelarstwo, Latanie w symulacje.

RE: Przedstaw się - Grigorijj - 15.02.2019

Siemka,

Mam na imię Grzesiek, rocznik 83. Od 8 lat w UK Londyn/Guildford. Lubię grać w różnego rodzaju bitewniaki, najbardziej w WH40K. W przeszłości często grywałem w ASG i RPGi, Larpy etc. Teraz latam Chieftainem Smile

Pozdrawiam.

RE: Przedstaw się - Haji-me - 15.02.2019

Witam wszystkich nowych członków naszej społeczności Smile.

RE: Przedstaw się - Kwedel - 15.02.2019

Wojtek, rocznik 72. Mieszkam w Białymstoku i jestem zafascynowany Elite Dangerous Smile

RE: Przedstaw się - Solitarius1 - 16.02.2019

Witam wszystkich komandorow. Mam na imie Tomek 45 lat. Mieszkam w bialymstoku. Do marca 2018 bylem dosc aktywny w elite. Dopiero teraz po prawie roku przelamalem sie wrocic na orbite. Latam federalna korweta. Szukam towarzystwa w grze. Nick w grze Solitarius1.pl 
Na psn Tomasz Sobotko. Pozdrawiam wszystkich i dziekuje serdecznie za przyjecie do grona husarii.

RE: Przedstaw się - Strzygaa - 16.02.2019

(16.02.2019, 07:54 UTC)Solitarius1 napisał(a): Witam wszystkich komandorow. Mam na imie Tomek 45 lat. Mieszkam w bialymstoku. Do marca 2018 bylem dosc aktywny w elite. Dopiero teraz po prawie roku przelamalem sie wrocic na orbite. Latam federalna korweta. Szukam towarzystwa w grze. Nick w grze Solitarius1.pl 
Na psn Tomasz Sobotko. Pozdrawiam wszystkich i dziekuje serdecznie za przyjecie do grona husarii.

Witamy w naszych szeregach, mało nas z tego białegostoka :p

RE: Przedstaw się - ripdanger - 17.02.2019

Przede wszystkim pozdrawiam całą Husarie. Na imię mi Andrzej mieszkam w Oxfordzie, moje hobby to astronomia, fizyka i gotowanie. ED zabrało około 100 godzin z mojego życiorysu gram głównie na oculusie i poświęcam się eksploracji. Pozdrawiam raz jeszcze !

RE: Przedstaw się - Loghen - 23.02.2019

Witam wszystkich uskrzydlonych pilotów.
Krótko coś o sobie: mam na imię Paweł, obecnie mieszkam jeszcze w centrum śląska, aczkolwiek niedługo przeprowadzka bardziej na południe. Z zainteresowań to kolejno - kultura dalekowschodnia, włączając w to wschodnie sztuki walki, łucznictwo, gotowanie, modelarstwo.
W Elite Dangerous zacząłem pykać pod koniec roku, ale inne zajęcia ograniczyły możliwość grania, głównie bawię się tam w eksplorację i transporty (obecnie pasażerski).
Pozdrowienia dla wszystkich i szerokich lotów!