The Winged Hussars - Forum
Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite (/showthread.php?tid=3012)

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Pajk - 20.10.2018

Największą skuteczność we wsparciu frakcji uzyskasz oddając +500k cr na raz, czyli lepiej 4x550, niż 2 mln na raz. Pamiętaj też o tym, że przyda Ci się wsparcie, jak już market zacznie działać - dostępność rzadkiego towaru w Lave to 18t, a potrzebujesz 50, więc albo latasz na 3 razy, albo ktoś podleci i Ci dokupi.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - al9or - 20.10.2018

Naprawdę wielkie dzięki za odpowiedzi !
Gram sam. Nikogo nie znam więc nie ma mi kto pomóc, ale z drugiej strony okręcenie 3 razy po tą brandy to przecież nie problem. Tak zrobiłem z cygarami.

Pozdrawiam

al9or

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - USSER-PL - 20.10.2018

Hmm, zakładka comunikacji z niedawno spotkanymi graczami. Wysyłasz emergency help please...
Zawsze nowe doświadczenie Wink
Ostatnio za jakimś minerem z nowej zelandii latałem godzinkę, żeby sobie w spokoju minerałów pokopał.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Calvarian - 20.10.2018

@al9or po to jesteś na forum (i prawdopodobnie discordzie) żeby mieć kogo prosić o pomoc Biggrin

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - al9or - 21.10.2018

Jestem raczej gościem który ma frajdę jak sam coś osiągnie, więc raczej zrobię to sam. Ale gdybym kiedyś potrzebował pomocy to poproszę.

Pozdrawiam

al9or

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - MAGNUM354 - 21.10.2018

ogarnij naszego Discorda, na stronie głównej forum , na górze są kolorowe belki - tam po dwóch klikach znajdziesz temat z wyjasnieniami - to idealne miejsce na uzyskanie pomocy albo żeby wogule z kimś pogadac , czy razem polatać.
Pytań jeszcze będziesz miał dużo wiec zapraszamy goraco Smile

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - USSER-PL - 22.10.2018

Czy pliki audio z deskrypcją głosową są zapisywane lokalnie na dysku?
Teraz to tylko Galnet, ale tak się zastanawiam czy przyszłego codexu nie będzie można zgrać i posłuchać w samochodzie/samolocie/ubocie??

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Fenyl de Lechia - 22.10.2018

To pytanie na Forum Frontiera Biggrin

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - al9or - 22.10.2018

Nie wiem na ile sam się do tego przyczyniłem ale Lave system odblokowany Smile

Jeszcze raz dzięki za porady.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - USSER-PL - 22.10.2018

Dodany do zakładek