The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - tomekrip - 15.01.2019

(15.01.2019, 08:21 UTC)Bushek napisał(a): ... a ja zdziadziałem.

huehue

Witaj serdecznie Smile

RE: Przedstaw się - Gali - 15.01.2019

CześćSmile

No to tak, nazywam się Tomek. W sumie to mówicie mi po prostu Gali. Jest to moja pierwsza przygoda z Elitką. Nie mam pojęcia jak grać i co robićSmile
Liczę na waszą pomoc i wyrozumiałość. Wiele gier mam ogranych zaczynając od strategii kończąc na FPS-ach. 
Lat to ja nie mam za wiele bo tylko 25, ale myślę że nadam się do waszej grupySmile 
PozdrawiamSmile

RE: Przedstaw się - ingraf - 18.01.2019

Witam
Radek z tej strony (Ingraf w ED), '78

Nie spodziewałem się, że jeszcze kiedyś zobaczę grę, która dorówna Frontier: Elite 2. Zagrywałem się w to na Amidze, piękne czasy...
Miło widzieć te same nazwy - pulse laser, beam laser, mining laser, itd. Jedno pytanie - a gdzie jest system Arcturus?
No i ten walc "Nad pięknym modrym dunajem"... Nostalgia mnie ogarania.

Witam wszystkich serdecznie

RE: Przedstaw się - USSER-PL - 19.01.2019

Jest https://eddb.io/system/1236

RE: Przedstaw się - ingraf - 19.01.2019

(19.01.2019, 17:47 UTC)USSER-PL napisał(a): Jest https://eddb.io/system/1236

O ,faktycznie Smile I jest tam Alison City i Fort Harrison itd. Muszę się tam wybrać. Dzięki.

Pozdrawiam

RE: Przedstaw się - MUSKETEER - 20.01.2019

Pozdrawiam Husarie Tongue

RE: Przedstaw się - Carvian - 20.01.2019

Cześć wszystkim,

Nazywam się Filip, rocznik 95. Jestem studentem realizacji dźwięku, co jest moją pierwszą zajawką, drugą są ewidentnie gry komputerowe. Smile  W ED gram już od jakiegoś czasu mam ok. 250 godzin na steamie (co chyba jest błędem bo czasami zapomnę wyłączyć launcher i gra nabija statystyki  Biggrin ), nie ukrywam, że gra ma jeszcze przede mną wiele tajemnic do odkrycia. Mam nadzieje, że razem będziemy się świetnie bawić.

Pozdrawiam
CMDR Carvian

RE: Przedstaw się - Roqro - 21.01.2019

Witam,
Mam na imię Adam, rocznik 93. Poza programowaniem w PHP ( praca zawodowa ) lubię wieczorami przysiąść sobie nad jakąś ciekawą grą. Kilka miesięcy temu kolega namówił mnie na grę w War Thunder w trybie symulacji, z racji iż jestem jednak graczem głównie konsolowym, nie było mowy o używaniu myszki i zaopatrzyłem się w HOTAS'a z pewnej popularnej firmy. Zamiast jednak używać go do symulacyjnych lotów w WT moją uwagę przyciągnęła Elite: Dangerous, gra o której wiele słyszałem, której wątek przewijał się czasem na innej stronie, na której przesiaduję i przede wszystkim która bardzo mnie zainteresowała ale granie na myszce i klawie/ padzie skutecznie mnie od niej odrzucało. Wypatrzyłem przecenę i długo się nie zastanawiając zostałem kosmicznym pilotem. Do chwili obecnej (około 150h) grałem sam, dorobiłem się małej fortuny w wysokości około 1 000 000 000 CR  ( taak mining ale ... who cares ? ) i poznałem podstawowe prawidła rządzące grą. Stwierdziłem zatem, że najwyższa pora by umilić sobie grę towarzystwem i rozmową innych pilotów. Swoje kroki w pierwszej kolejności skierowałem do znajomego, który grał w elitke dużo, polecił mi jedną grupę, na początku z nimi trochę polatałem ale... obecnie wygląda to tak, że siędzę na prywatnej grze w nadzieji, że polatam z kimś a Prywatka świeci pustkami. Zacząłem zatem szukać większej społeczności, przypomniałem sobie jak kilka osób ze strony PPE ( mam nadzieję, że za "reklamę" nie będzie bana ;Wink ) wspominało o The Winged Hussars i w taki oto sposób skończyłem na tym forum. Liczę, że znajdę tutaj więcej osób chętnych do polatania, bądź chociaż porozmawiania podczas lotów w przestworzach. W grę wkręciłem się mocno o czym świadczy chociażby zakupienie free tracka i regularne odświeżanie statystyk gry na INARA. Miło mi was poznać i mam nadzieję, że będziemy mogli wspólnie poeksplorować nieznane regiony galaktyki, powalczyć u wspólnego boku z piratami czy Thargoidami czy powydobywać cenne surowce w celu spieniężenia. 

o7 CMDR!

RE: Przedstaw się - Strzygaa - 27.01.2019

Czołem, nazywam się Damian ale preferuje Strzyga. Rocznik '98
jeśli chodzi o robotę to param się czym się da żeby nabierać doświadczenia.
Interesuje się szeroko pojętymi Militariami, Strzelectwem sportowym oraz kolarstwem szosowym.
Jestem z Białegostoku czyli wschodniego muru Polski. Moim celem na życie jest bycie
instuktorem strzelectwa lub ochroną vipów (nie BOR). Jeśli chodzi o elitkę
to jestem bardzo aktywny ale dopiero zaczynam, rola w grze to chwilowo kurierstwo danych
ale mam nadzieje że nauczę się razem z wami walczyć dla naszej sprawy.

RE: Przedstaw się - Thertera - 30.01.2019

Dzień dobry  Blush

Jestem Tereska, rocznik 90. Pochodzę z południa Polski, ale obecnie przebywam w Białymstoku. Piszę wiersze, czasem opowiadanka i tak dni mijają, nie licząc czasu poświęconego pracy. 

To moje pierwsze kroki w kosmosie. Elite: Dangerous zobaczyłam u kyca. Przekonał mnie z chłopakami, by dołączyć do grupy osób grających w ten tytuł. Moja chęć dołączenia do TWH to #winafenyla  Biggrin  cieszę się, że tu jestem i mam nadzieję, zostać na dłużej.