The Winged Hussars - Forum
Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite (/showthread.php?tid=3012)

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Pepemag - 27.09.2018

no tego nie wiedziałem że można zrobić misje dla innej frakcji i tym samym pomóc naszej myślałem ,że to musi być tylko nasz frakcja.

Pytanie z innej beczki - można kupić Imperial ship ten największy?

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Kadmilos - 28.09.2018

Jeśli chodzi ci o Majestic Class Interdictor to sie nie da Wink

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Kuba Wolf - 28.09.2018

Dobra jest piatek, niektorzy pewnie maja wolny weekend (grrrrrrrr....) to pytanie o mniejszym ciezarze gatunkowym Tongue Zna ktos wymiary bramy w Collins Market? Znaczy czy zmieszcze sie w nia Kraitem, bo zrobilem sobie taksowke ktora przez przypadek szybko lata Biggrin To moze bym ja wykorzystal do zrobienia odznaki Smile

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Pajk - 28.09.2018

Trzeba zmierzyć - i to jest pomysł na weekend Smile

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - USSER-PL - 28.09.2018

Sprawdziłem, w języku polskim nie ma określenia "WOLNY WEEKEND ".

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Kuba Wolf - 28.09.2018

Hmm Pajk w sumie czemu nie Biggrin Tylko nie wiem czy dam rade w ten weekend sie tam wybrac. Wpisze na liste To Do Smile

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Pajk - 28.09.2018

Ja też nie mam "wolnego weekendu".
Ale.
Można polecieć czymś, co wiemy, ile ma szerokości - w parę różnych statków - z zewnątrz ktoś niech steruje parkowaniem - np. z SRV - i wtedy się można wpasować w bramę i zmierzyć - na dwa Kraity, na trzy Cobry, czy jakośc inaczej. Potrzeba paru gości z dostępem do różnych statków w okolicy. Na przykład niedziela wieczorem - ja mogę gdzieś od 21:00 PL - wcześniej zarobiony jestem na maksa. Zróbmy event i będzie fun.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Mathias Shallowgrave - 28.09.2018

Można też wyrzucić dowolny kanister na jednym końcu bramy, zaznaczyć go łazikiem z drugiego końca i na HUD odczytać odległość Wink

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - LeWaR - 29.09.2018

(28.09.2018, 23:27 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Można też wyrzucić dowolny kanister na jednym końcu bramy, zaznaczyć go łazikiem z drugiego końca i na HUD odczytać odległość Wink

Prostota poraża. Ale miara na Cobry czy Kraity też niezła Smile  Wyścig łazikami na długości 2000 Cobr brzmi nieźle...

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Kuba Wolf - 29.09.2018

Hmm wydaje mi sie ze sie zmieszcze Smile  Musze teraz zmykac ale pozniej jeszcze poprobuje Smile