![]() |
|
ARK: Survival Evolved - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Inne Gry (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=138) +---- Dział: Pozostałe gry (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: ARK: Survival Evolved (/showthread.php?tid=2076) |
RE: ARK: Survival Evolved - Elll - 05.05.2017 Odsłoniliśmy już sporo contentu gry a jeszcze więcej jest do odsłonięcia. Gigantozaur i Tytanozaur do oswojenia, bazy podwodne, konstrukcje i ubrania Hi-Tech, mnóstwo urządzeń, do których jeszcze nie doszliśmy w drzwku umiejętności, zwiedzanie kopalnii (1 już zwiedzona, ponoć mniejsza) no i oczywiście najważniejsze zwierzę do oswojenia, czyli Żuk Gnojarz ;P. Dwoma słowami: kupa roboty
RE: ARK: Survival Evolved - Assarin - 05.05.2017 A ile zabawy. ![]()
RE: ARK: Survival Evolved - 2M1R - 05.05.2017 Tylko ten serwer PvE na którym gramy jest do niczego bo nie można przenosić dinków na inne serwery jak coś ![]() Dlatego przenoszę się na serwery Qasza: TWH1 - Mapa The Island TWH2 - Mapa Scorched Earth z dodatku Hasło: hr8444 Oba serwery są połączone i można przechodzić między nimi. Dodatkowo jak ktoś np. oswoi Wyverne na SE to po przeniesieniu na TheIsland członkowie plemienia bez dlc i tak będą mogli jej używać
RE: ARK: Survival Evolved - Kuchi - 05.05.2017 2M1R - to tylko Twoje zdanie, reszta bawi się bardzo dobrze. Co do przenoszenia Dinków administrator powiedział Ci dlaczego tego nie włączył - ponieważ na serwie latały by same dinki lvl 1000+. Ta gra samemu jest naprawdę nudna i beznadziejna. Gra w kilka osób dopiero nadaje jej sensu. A Twoim argumentem jest tylko przenoszenie dinków na inny serwer ale po co Ci to? Napaliłeś się na tą Wyverne tak jak na tego konia, a konia jak nie było tak nie ma.... Tylko jest jedna różnica konia możemy złapać a Ty zanim złapiesz Wyverne minie spooooooooro czasu x100 jak będziesz grał sam - no chyba, że wpadną jakieś komendy. RE: ARK: Survival Evolved - Robinus - 05.05.2017 Dla samotnego wilka jest też wiele "kontentu". Nabiłem kilkadziesiąt godzin i szykuję się na kolejną wyprawę solo, równolegle do działań w naszej wiosce. Chcę spróbować jak wiele uda mi się osiągnąć w pojedynkę. Polecam serię filmów RIZZERA, solo "natrzaskał" pół tysiąca filmów: Ale faktycznie w grupie to jest inny wymiar. No i to kolejna gra, w której też jest i świetnie działa MULTICREW: ![]() Chciałem o tym napisać w innym temacie, ale go Hetman zamknął
RE: ARK: Survival Evolved - Robinus - 05.05.2017 Lada chwila nowy patch 257 (trudno uwierzyć, że podobny pojawia się c miesiąć!): By uczcić to wydarzenie wybraliśmy się na zwiedzanie kolejnej jaskini. To jest nasze ostatnie zdjęcie. Chyba tylko Qasz nie stracił tam życia.
RE: ARK: Survival Evolved - Mathias Shallowgrave - 05.05.2017 To ostatnie zdjęcie wygląda trochę śmiesznie. Kojarzy mi się z bajkami dla dzieci i krasnoludkami, które jeżdżą na myszach
RE: ARK: Survival Evolved - szarik - 06.05.2017 ARK - dziś 4GB aktualizacje chciał pobrać, ale stwierdził że na dysku za mało miejsca i się nie zainstaluje , choć było kilkadziesiąt GB wolnego.. wyrzuciłem trochę danych i instalka poszła rezerwując sobie ponad 20GB dodatkowej przestrzeni dyskowej...
RE: ARK: Survival Evolved - szarik - 06.05.2017 Pograłem, wynudziłem się... ja jednak podziękuje... po prostu nuda i frustracja z prawie każdego aspektu gry... nic mnie nie zachęca do poznawania mechaniki w dalszych aspektach... może wrócę jeszcze... zostawiam jeszcze filmiki: RE: ARK: Survival Evolved - Robinus - 06.05.2017 (06.05.2017, 16:57 UTC)szarik napisał(a): Pograłem, wynudziłem się... ja jednak podziękuje... po prostu nuda i frustracja z prawie każdego aspektu gry... nic mnie nie zachęca do poznawania mechaniki w dalszych aspektach... może wrócę jeszcze... Spróbuj solo. Trudno się bawić surwiwalem, jak wszystko Ci dają i mówią gdzie co można a co nie można. Nawet na tym samym serwerze - rozbij się gdzieś na wybrzeżu i na początek spróbuj przetrwać. Jeżeli lubisz RUSTa to nie wyobrażam sobie, jak może się nie podobać gra z tonami dodatkowego "kontentu", rozbudowanym "endgamem", świetnymi innowcyjnymi mechanikami (jak walki między zwierzętami, oswajanie, zastosowanie dinozaurów jako maszyn). Bieżący update w pigułce: |