The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Indygo - 18.12.2018

witamy nowych Pilotów w naszym Towarzystwie Smile

RE: Przedstaw się - v0y7a2 - 18.12.2018

Hej, Voytaz z tej strony. Lat 36. Zajmuję się załatwianiem kasy dla instytucji publicznych Wink
Od prawie 2 lat gram w ED (PS4) natomiast swoją przygodę w galaktyce rozpocząłem jakieś 24 lata temu kupując wszechswiat zawarty na dyskietce 720kb (Elite II Frontier na Amidze 600). Nalatane mam ok. 200 h. Obecnie wracam swoim Ol'Prick One (niemodyfikowany AspX) z niemal rocznej wędrówki po galaktyce. Wiozę dane kartograficzne ok. 1500 systemów, które planuję wyładować na Koperniku. Gdzieś za 2-3 dni się tam dostanę (jakieś 5000LY), chyba że komputer źle przeliczy skok i usmażę się w jakiejś gwieździe.

RE: Przedstaw się - MAGNUM354 - 18.12.2018

z tymi danymi z kartografi to może poczekaj aż dolecisz do bańki? Wejdz na discorda i zapytaj ludzi , najlepiej Komandora. MANING

RE: Przedstaw się - v0y7a2 - 18.12.2018

(18.12.2018, 22:39 UTC)MAGNUM354 napisał(a): z tymi danymi z kartografi to może poczekaj aż dolecisz do bańki? Wejdz na discorda i zapytaj ludzi , najlepiej Komandora. MANING

A to robi różnicę gdzie to wyładuję?

RE: Przedstaw się - Merysh - 18.12.2018

Siemanko... Elite dangerous mam jakoś od premiery ale grałem raczej weekendowo. Niedawno zdobyłem w swoje posiadanie Type 9, choć moim celem jest upragniona Anaconda! W elite od częstszej gry powstrzymywał mnie brak znajomych ludzi do gry wraz ze mną i mam nadzieje że zmieni się to po dołączeniu do was Smile  Mam 26 lat, studiuje i mieszkam w Toruniu, latam na Logitech Extreme 3D PRO. Liczę że wspomożecie mnie również swoją wiedzą o świecie gry, bo nie ogarniam jeszcze wszystkiego w 100% ^^

RE: Przedstaw się - Marv88 - 18.12.2018

(18.12.2018, 22:46 UTC)v0y7a2 napisał(a):
(18.12.2018, 22:39 UTC)MAGNUM354 napisał(a): z tymi danymi z kartografi to może poczekaj aż dolecisz  do bańki? Wejdz na discorda i zapytaj ludzi , najlepiej Komandora. MANING

A to robi różnicę gdzie to wyładuję?

Nawet bardzo, polecam lekturę o bigosie:
https://forum.thewingedhussars.com/showthread.php?tid=3130

Kartografia bywa bardzo cenna  Wink

(18.12.2018, 22:49 UTC)seishiro594 napisał(a): Siemanko... Elite dangerous mam jakoś od premiery ale grałem raczej weekendowo. Niedawno zdobyłem w swoje posiadanie Type 9, choć moim celem jest upragniona Anaconda! W elite od częstszej gry powstrzymywał mnie brak znajomych ludzi do gry wraz ze mną i mam nadzieje że zmieni się to po dołączeniu do was Smile  Mam 26 lat, studiuje i mieszkam w Toruniu, latam na Logitech Extreme 3D PRO. Liczę że wspomożecie mnie również swoją wiedzą o świecie gry, bo nie ogarniam jeszcze wszystkiego w 100% ^^

W 100% to nawet FDev tego wszystkiego nie ogarnia  Biggrin

RE: Przedstaw się - USSER-PL - 18.12.2018

Lektura o bigosie jest tylko dla członków nie dla gości Wink

RE: Przedstaw się - Merysh - 18.12.2018

(18.12.2018, 22:54 UTC)Marv88 napisał(a):
(18.12.2018, 22:49 UTC)seishiro594 napisał(a): Siemanko... Elite dangerous mam jakoś od premiery ale grałem raczej weekendowo. Niedawno zdobyłem w swoje posiadanie Type 9, choć moim celem jest upragniona Anaconda! W elite od częstszej gry powstrzymywał mnie brak znajomych ludzi do gry wraz ze mną i mam nadzieje że zmieni się to po dołączeniu do was Smile  Mam 26 lat, studiuje i mieszkam w Toruniu, latam na Logitech Extreme 3D PRO. Liczę że wspomożecie mnie również swoją wiedzą o świecie gry, bo nie ogarniam jeszcze wszystkiego w 100% ^^

W 100% to nawet FDev tego wszystkiego nie ogarnia  Biggrin

No tak racja, czasem to widać xD Gdyby jeszcze za mojego życia dodali "spacelegs" ehh... chyba można nam marzyć Biggrin

RE: Przedstaw się - Tehecny - 20.12.2018

Witam zacnych pilotów. Z tej strony Miłosz lat skromne 23. O Elite słyszałem od premiery lecz z braku sprzętu zostały mi jedynie  materiały filmowe i sama teoria. Na własny statek wsiadłem dość nie dawno po ukończeniu akademi więc jako świeżak  uczę się dopiero tego życia w przestrzeni.

RE: Przedstaw się - Dobus - 24.12.2018

Witam wszystkich. 

Nazywam się Dobiesław (r.83). W Elite gram od jakiegoś czasu. Próbowałem różnych profesji ale tylko jedna przypadła mi do gustu. Teraz latam swoim "Herkulesem" T-9, szukam odpowiedniego miejsca do wydobywania cennych surowców. Zbieram na anaconde. Może niedługo ruszę w daleką podróż na drugi koniec galaktyki. Czas pokaże.