The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Wojciech Dannyboy - 05.11.2018

Mam na imię Wojciech. Mam 33 lata, co na tą gre nie jest jakimś strasznie starym ani młodym wiekiem. Pewnie dlatego podoba mi się ta gra. Kupiłem ją dlatego że kiedyś kiedyś na Amidze 500+ grałem w Elite II - Frontier. Czas poszedł do przodu zamiast jednej dyskietki 1.44 mb gra zajmuje kilka gigabajstów, ale fun jest ten sam co był. Wylatałem już coś jakby ponad 250 h i dorobiłem się kilku statków i niezłej sumki odkładanej na wymarzoną Fed Corvette. Ostatnio naszła mnie chęć dołączenia do najlepszej frakcji w grze więc się zgłosiłem do The Winged Hussars. Jakby ktoś był ciekaw moich osiągnięć i statków zapraszam na Inare CMDR Wojciech Dannyboy

RE: Przedstaw się - wolus - 10.11.2018

Cześć,
 Grzesiek rocznik 85 w grze od jakiegoś roku (może troszkę  dłużej). Mieszkam pod Łodzią, interesuje się komputerami, programowaniem, wędkarstwem.

Pozdrawiam wszystkich na forum i do zobaczenia w grze Smile

RE: Przedstaw się - Dr.Kobayashi - 11.11.2018

Siema!

Jestem Yattaman , czyli pasożytniczy brat bliźniak Dr.Kobayashiego.
Generalnie jestem bardzo, ale to bardzo doświadczonym graczem dzięki czemu nie muszę nawet wychodzić z piwnicy xD
tak sobie siedzę i gram..., gram, żre, sr*m, a ponieważ potrafię zoptymalizować te jakże podstawowe procesy,to osiągam wysokie wyniki jak i niezłe K/D ratio, siedząc w tym samym czasie na kiblu...tzn tronie.

Pozdrawiam mojego ukochanego brata Dr.Kobayashiego, najlepszego pilota wszech czasów Smile

aaaa i dodajcie mnie do frjendsów !

RE: Przedstaw się - SYLWEK - 11.11.2018

Witam !!!

Mam na imię Sylwek - mieszkam w Bytomiu (Górny Śląsk) , były górnik z ponad ćwierć wiekowym stażem Wink  z zawodu mechanik samochodowy.

Pasjonuję się symulatorami ,a szczególnie lotniczymi ,lubię też dobrą książkę np.: ,,Akwarium" , ,,Das boot" - pozycje ,które w szczególny sposób zapamiętałem i polecam.
Cieszę się ,że mogłem dołączyć do forum z osobami o podobnych zainteresowaniach.

Serdecznie pozdrawiam  Shy

RE: Przedstaw się - SEBA312 - 11.11.2018

(11.11.2018, 01:24 UTC)Dr.Kobayashi napisał(a): Siema!

Jestem Yattaman , czyli pasożytniczy brat bliźniak Dr.Kobayashiego.
Generalnie jestem bardzo, ale to bardzo doświadczonym graczem dzięki czemu nie muszę nawet wychodzić z piwnicy xD
tak sobie siedzę i gram..., gram, żre, sr*m, a ponieważ potrafię zoptymalizować te jakże podstawowe procesy,to osiągam wysokie wyniki jak i niezłe K/D ratio, siedząc w tym samym czasie na kiblu...tzn tronie.

Pozdrawiam mojego ukochanego brata Dr.Kobayashiego, najlepszego pilota wszech czasów Smile

aaaa i dodajcie mnie do frjendsów !

Oj, chyba zioło za mocno weszło,  Cigar albo żeś waść srogie piguły zażył Smile

RE: Przedstaw się - Reinrk van Dall - 11.11.2018

Zaiste, srogie piguły Milordzie. Biggrin

RE: Przedstaw się - Kuba Wolf - 11.11.2018

Witamy Cmdr Sylwek oraz skrywana osobowasc Yattamana Smile Jak widac trzeba wzmocnic ochrone wszelkiej masci piwnic i schowkow, bo licho wie co tam jeszcze siedzi Smile

RE: Przedstaw się - Thorghar - 12.11.2018

Witam Waćpanny i Waszmościów,

Zowią mnie Thorghar.
Pierwsze me podróże rozpocząłem jeszcze w X-Wingu z 1993 r. Tym, co sztuka liczenia nie obca wiadomym jest zatem, że wiosen mam niemało. Potem przez dłuższy czas gościłem w krainie zwanej X3. W rubieży ED bywam od 2 lat, jednakże z dłuższymi przerwami.

Do zobaczenia i usłyszenia, bywajcie,
Thorghar

RE: Przedstaw się - bazyliszek - 13.11.2018

A więc nadszedł czas i na mnie. Mam na imię Jakub rocznik młody bo 2002. Obecnie pierwsza klasa liceum o profilu biologiczno-chemicznym. Interesuję się dobrą muzyką, grami ale i także modelarstwem. Jak na młody wiek uważam się za osobę o wysokiej kulturze osobistej. Mam nadzięję na owocną przyszłość w skrzydłach Husarii.

RE: Przedstaw się - Mathias Shallowgrave - 13.11.2018

Witamy nowych pilotów! Smile