![]() |
|
Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? (/showthread.php?tid=3064) |
RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - MarcinW - 29.12.2017 Na to forum trafiłem poprzez google gdy szukałem informacji o elite. RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Vukios - 30.12.2017 Co tu wiele mówić. Wpisałem w wujku google Polskie frakcje w ED i wyskoczyło mi forum husarzy
RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Asztag - 02.01.2018 Dowiedziałem się podczas szukania ogólnych informacji na temat gry. RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Soren Shan-Marr - 02.01.2018 Podobnie jak Asztag. Szukałem informacji, poradników i Polskiej społeczności RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - pablo397 - 02.01.2018 Dowiedziałem się na wykop.pl na mikroblogu RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Mathias Shallowgrave - 02.01.2018 (02.01.2018, 14:36 UTC)pablo397 napisał(a): Dowiedziałem się na wykop.pl na mikroblogu ![]() A to ci nowość! RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Votip - 02.01.2018 (02.01.2018, 14:36 UTC)pablo397 napisał(a): Dowiedziałem się na wykop.pl na mikroblogu Tak samo xD RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Julek - 03.01.2018 Witam wszystkich CMDR. Mi fb zasugerował grupę Elite Dangerous Polska, a tam ciągle ludzie wspominają o TWH (jedni pozytywnie, inni negatywnie), to w końcu sam tu trafiłem i będę może miał okazję się przekonać jak tu jest naprawdę
RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Mathias Shallowgrave - 03.01.2018 (03.01.2018, 14:50 UTC)Julian napisał(a): Witam wszystkich CMDR. Mi fb zasugerował grupę Elite Dangerous Polska, a tam ciągle ludzie wspominają o TWH (jedni pozytywnie, inni negatywnie), to w końcu sam tu trafiłem i będę może miał okazję się przekonać jak tu jest naprawdę Ludzie od zawsze wieszali na nas psy, przyzwyczailiśmy się Witamy na forum! RE: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? - Indygo - 03.01.2018 Chciałem się w podobnym tonie odezwać... ale myślałem , że to nie na miejscu w tym miejscu jednak będzie... Straśnie psioczyła i psioczy mała grupka ludzi o odmiennym spojrzeniu na grę... tzn. na styl gry... A wystarczy "tylko" odejść... założyć swoją własną nową grupę i się dalej bawić.... po swojemu.. i z przyjemnością...można se wtedy atakować bez zasad... nie liczyć się z dyplomacją... być piratem... kosmicznym bandytą... wolna wola... Ale ten dziwaczny odwet w postaci tego plucia na TWH i mieszania w naszych systemach.... no cóż... taka już widać nasza 'sarmacka' natura... tak było i będzie między nami Polakami chyba jeszcze długo... a szkoda... natomiast... wielu nowych polskich pilotów szuka pomocy w trakcie startu... nabiera doświadczenia... szuka własnego sposobu na zabawę... szuka kontaktu z Polakami w grze... niejeden wpadnie do skrzydła.. albo newslettera.. albo będzie się bawił sam... albo dojdzie do wniosku że czas na jakieś RNG czy tez TRNG czy coś tam ... bo tu za mało rozwalania... ale skoro w TWH za nudno to trza się mścić ?? nie rozumiem.. Witamy nowych pilotów u nas... miłej zabawy
|