The Winged Hussars - Forum
Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite (/showthread.php?tid=3012)

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - LeWaR - 10.07.2018

Czyli od pioniera do elity ~300 mln? Bo mi tak idzie....

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - LXir - 10.07.2018

No dobrze, ale ja nie widze kompletnie nic, ostatnio jak lądowałem to tylko na HUD patrzylem bo ciemno jak wiadomo gdzie

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Dako - 10.07.2018

(10.07.2018, 18:59 UTC)LeWaR napisał(a): Czyli od pioniera do elity ~300 mln? Bo mi tak idzie....

Tak dokładnie to powinno być 184 mln (różnica wg tabelki)

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - LXir - 10.07.2018

To nic z tym sie nie da zrobić..? mam czekać pół obrotu danej planety zeby pojezdzić SRV ?Biggrin

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - LeWaR - 10.07.2018

(10.07.2018, 19:30 UTC)Dako napisał(a):
(10.07.2018, 18:59 UTC)LeWaR napisał(a): Czyli od pioniera do elity ~300 mln? Bo mi tak idzie....

Tak dokładnie to powinno być 184 mln (różnica wg tabelki)

No to tabelka do du....y. Mam 73% pioniera i zrobiłem ponad 200mln na tych 73%. Więc kwota 300 mln to nie kwota całości. tylko jednego stopnia. Ostatniego do elity w explo.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Dako - 11.07.2018

O jeżu kolczasty a Ty nadal swoje Wink
Ok. Ja już temat wyczerpałem Tongue
Jak już zrobisz tą Elitkę w eksploracji i sprawdzisz w panelu statystyk to porozmawiamy za jaką kwotę musiałeś sprzedać danych aby to osiągnąć.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - LeWaR - 11.07.2018

Przychód z eksploracji to mam 22 mln.... wg statystyki... Smile

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Reinrk van Dall - 11.07.2018

(11.07.2018, 18:57 UTC)LeWaR napisał(a): Przychód z eksploracji to mam 22 mln.... wg statystyki... Smile

Skoro pomogłem to wtrynię się w taki sposób:

W/g statystyk mam 80 milionów z explo i pioniera 13%.
Gram od releasu.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Yautja - 12.07.2018

Jak chcecie szybko wbić Elite w eksploracji to nie ma sensu szlajać się po Galaktyce. Jak wróciłem z ostatniego kółka eksploracyjnego to brakło mi chyba z 7% i te 7% zrobiłem dosłownie kilkoma misjami typu Salvage, więc szukanie latających w przestrzeni śmieci typu czarne skrzynki wbija dużo szybciej rangę w eksploracji niż sama eksploracja, ot, logika Elite Wink

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - LXir - 12.07.2018

A propo, róbcie BatonoweExplo i wbijecie range Tongue