The Winged Hussars - Forum
Przedstaw się - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Przedstaw się (/showthread.php?tid=1)

RE: Przedstaw się - Marv88 - 22.02.2018

Witam :-) Jestem Damian, rocznik 88 mieszkaniec spokojnych Polkowic na Dolnym Śląsku. Na codzień poza zajmowaniem się żona i dzieciakami pracuje dla ministerstwa spraw wewnętrznych i administracji. Bardzo mi miło do was dołączyć i mam nadzieję że spotkamy się gdzieś na drodze mlecznej ;-)

RE: Przedstaw się - Mathias Shallowgrave - 22.02.2018

Witamy nowych pilotów! Smile

RE: Przedstaw się - rafcioo - 22.02.2018

Dobry wszystkim Rafcioo z tej strony,
na razie rozglądam się po przestrzeni, sprawdzam co i jak.

W realu jestem Informatykiem i fotografem a w przestrzeni, kto wie co pustka przyniesie. Rocznik '79 dobry twardy rocznik gdy zimy były naprawdę zimne Smile

RE: Przedstaw się - LXir - 23.02.2018

Witam,

Mam na imie Maciej, rocznik 93. Studiuje Informatyke (ostatni rok uff Biggrin) w Rzeszowie. Interesuje się fizyką teoretyczną w postaci popularnonaukowej, nic ponadto. Lubię dobry film i książki fantasy, sf no i oczywiscie pograć w coś ciekawego.

Va faill!

RE: Przedstaw się - ORP Valla - 23.02.2018

Powitać braci w zainteresowaniach.
Mam na imię Michał, rocznik 1969. Od urodzenia miasto Chełm (30 km od granicy z Ukrainą). Od 26 lat nauczyciel praktyk przedmiotów elektrycznych. Zainteresowania ogólnie pojętą techniką i oczywiście kosmos. W Elite znalazłem to czego szukałem od lat w grach. Zasady panujące w TWH są mi bliskie i mam nadzieję kiedyś dołączyć do tak zacnego grona pasjonatów kosmosu i pradawnych zasad Husarii.

RE: Przedstaw się - Renarin - 01.03.2018

Cześć wszystkim! Jestem Szymon rocznik '93. W wirtualnej spolecznosci wolaja na mnie Ren :-) jestem także jednym z administratorów jednego z polskich serwerow World od Warcraft.
Moja przygode z symulatorem kosmosu rozpoaczale od freelancer, po tylu latach postanowiłem odswiezyc swoje przeżycia z galaktyka wlasnie z elite. Jestem swiezak i mam nadzieje ze nauczę się co nie co dzięki waszemu forum i spolecznosci

Cheers!

RE: Przedstaw się - Mathias Shallowgrave - 01.03.2018

Witamy! Czytajcie forum i wpadajcie na Discorda - nasz Bar jest otwarty dla wszystkich Smile

RE: Przedstaw się - Hattor - 01.03.2018

Cześć wszystkim. Nazywam się Jacek, rocznik 80 z Poznania. Na co dzień pracuję w gastronomii. Żona, dziecko, kot, pranie, sprzątanie... Standard Smile Na Wasze forum trafiłem wraz z rozpoczęciem nowej przygody z ED. Wasze forum stało się dla mnie źródłem wiedzy, a z czasem przeglądając różne wątki zapragnąłem do Was dołączyć. Od czasów Lineage gry mają dla mnie duże znaczenie społecznościowe. Poznałem tak mnóstwo serdecznych osób z którymi przesiadywałem wieczorami na ts przy wspólnej herbacie Biggrin Mam nadzieje że wkrótce wznowicie rekrutację i będziemy mogli pogaworzyć razem przy okazji gry. Korzystając z okazji pragnę podziękować wszystkim osobom za trud jaki włożyli w tworzenie tego forum i Waszej historii.
Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie i do zobaczenia gdzieś pośród gwiazd Smile
CMDR Hattor

RE: Przedstaw się - [Cornholio] - 02.03.2018

Witaj!

Fly safe Cmdr!

o7

RE: Przedstaw się - mysterlincoln - 03.03.2018

Cześć. Roman rocznik Czarnobyla '86. Ja dziecko śpi to odpalam sobie Xbox one.

MysterLincoln