Ja od kilku dni latam wokół miejsca zbiórki a dolecialem tam nurkując na 1.5kly przy Palleni odkrywając masę nowych systemów, odkrywając kilka Ammonia World i z 8 Water World. Niestety na The View zad mojej Ani przytarł troszkę i 20% hulla poszło więc będę musiał się z kimś ustawić co by mnie pospawał :)
Przywaliłem w tego ziemniaka w Nebuli( stacje )
ASP zostało mi 16 % kadłuba, jestem genialny, naprawiłem się na stscji, szkoda że auto pilota nie wziolem :D
A gdzie w aspie byc ten dc zmiescil?
Dobra jest na Disco informacja ze sprzet juz leci na stacje :) Wiec nie wracamy do domu po graty.
(16.01.2019, 16:07 UTC)Kuba Wolf napisał(a): [ -> ]A gdzie w aspie byc ten dc zmiescil?
Dobra jest na Disco informacja ze sprzet juz leci na stacje :) Wiec nie wracamy do domu po graty.
no właśnie prawie miejsca nie ma :P
Właśnie wróciłem z Eksploracji spod Nebuli
1h i ponad 8 MLN
zacząłem DW2 z pustymi rekami ( prawie )
a już mam pona 32 MLN na koncie :D
Przelecie się pod Nebule dużo fajnych nie odkrytych rzeczy :)
Dolecialem :) Wartosc map 99M Cr. Czas odpoczac o jutro wieczorem zobaczyc o co w tym CG bedzie chodzilo.
ja w Lagoon sprzedałem karto za 50M do WP1 powinienem dolecieć jutro
Jakieś pomysły gdzie z Nebuli mogę dziś polecieć ?
Jakieś sektory wartościowe ? :D
Wejdź na edsm.net i na mapie galaktyki zaznacz aby oznaczyło ciekawe miejsca i coś wybierz
Po trzech dniach lotu większość z nas doleciała do WP2 (
niektórzy ledwo co, mając 38% kadłuba poszedłem robić sobie herbatę i władowałem się w gwiazdę). Podsumowując po 163 skokach przeleceniu 7720Lś, po drodze znalazłem z 8 WW, dwie kolonie kryształów i mnóstwo geologicznych znalezisk. Wszystko na sumę 65M kredytów.
A tak to wyglądało w pionie: