Bardzo dobry pomysł, tak zrobię :). W niedzielę start...Zbiórka w Pallaeni....Już widzę jak się servery będą gotować jak te 10000 pilotów będzie startować z jednego systemu xD
Edit: Poleciałem, wylądowałem i wystartowałem ale przy G7+ będą problemy z wystartowaniem na silnikach 5D w Anacondzie.
(09.01.2019, 10:19 UTC)BlackHoleFury napisał(a): [ -> ]Bardzo dobry pomysł, tak zrobię :). W niedzielę start...Zbiórka w Pallaeni....Już widzę jak się servery będą gotować jak te 10000 pilotów będzie startować z jednego systemu xD
Edit: Poleciałem, wylądowałem i wystartowałem ale przy G7+ będą problemy z wystartowaniem na silnikach 5D w Anacondzie.
Na Achenar 3 jest 6G z ulamkiem. Konda z silnikami 5D dirty drive grade 5 + stripped down daje rade, nawet filmik wrzucalem bo odznake na niej robilem. Na wiekszych G nie ladowalem ale chyba nie widze potrzeby choc jak chcesz to mozliwe ze jeszcze mam gdzies zaznaczona planete z 9.3G :D Troche mnie dziwi ze sie daje to zrobic bo wg opisu takie silniki nie powinny nawet uniesc statku z powierzchi co dopiero dac mu predkosc zeby odlecial.
To bardzo dobra wiadomość :).
Czyli mamy leciec z rafineria i pierdoletami a po cg bedzie mozna to po prostu zdjac? Bo ja to tak rozumiem ale komentarze w necie juz widzialem naprawde rozne.
Achenar 3 zaliczone, nawet bez boosta się bez problemu Phantomem podniosłem. Tekst o miningu rozumiem tak, że rafinerię i resztę da się kupić na miejscu, pokopać, wybudować a potem znów założyć sprzęt do dalekich ekspedycji i w drogę.
Aby się zapisać to muszę w bańce polecieć do tego żółtego wskaźnika ???
bo na strona internetowa ni wywala :(
(10.01.2019, 16:16 UTC)PoProstuTyli napisał(a): [ -> ]Aby się zapisać to muszę w bańce polecieć do tego żółtego wskaźnika ???
Tu masz formularz rejestracyjny
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQ...w/viewform . U mnie działa.
A tak przy okazji. Start jest o 20:00 UTC Europe. To znaczy, że u nas będzie 21:00 prawda?
(10.01.2019, 16:29 UTC)Haji-me napisał(a): [ -> ] (10.01.2019, 16:16 UTC)PoProstuTyli napisał(a): [ -> ]Aby się zapisać to muszę w bańce polecieć do tego żółtego wskaźnika ???
Tu masz formularz rejestracyjny https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQ...w/viewform . U mnie działa.
A tak przy okazji. Start jest o 20:00 UTC Europe. To znaczy, że u nas będzie 21:00 prawda?
dokładnie tak start 21:00