The Winged Hussars - Forum

Pełna wersja: Poszukiwani eksperci w walce z Thargoidami!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
To może Vulture, też stoi i rdzewieje
Nie pamiętam jaki jest jego status inżynierski ale coś tam kiedyś robiłem.
Dzisiaj zrobie go na biwave + pancerz + klamoty na thargoidów.
Mały recap jak to wygląda ze środka:

CMDR Elena Green
o7
(08.12.2017, 07:03 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): [ -> ]Tu się pojawia kolejny problem z cobrą bo nie założysz na nią flack canonów, bo są tylko na 3:) moglbyś spróbować 2x missile na 2, ale nie wiem jak ze skutecznością takiego rozwiązania:)

Flak jest 2AX, można dwa wrzucić i beamy na small.DO Vulture'a bym założył na multicannony 3AX albo rakiety 3AX.
(08.12.2017, 10:33 UTC)Pajk napisał(a): [ -> ]
(08.12.2017, 07:03 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): [ -> ]Tu się pojawia kolejny problem z cobrą bo nie założysz na nią flack canonów, bo są tylko na 3:) moglbyś spróbować 2x missile na 2, ale nie wiem jak ze skutecznością takiego rozwiązania:)

Flak jest 2AX, można dwa wrzucić i beamy na small.DO Vulture'a bym założył na multicannony 3AX albo rakiety 3AX.

Tak się tylko zastanawiam na głos - a czy którykolwiek z wymienionych statków jest w stanie wytrzymać jeden volley od swarm'a / Bazyliska?
(08.12.2017, 11:25 UTC)Elena Green napisał(a): [ -> ]
(08.12.2017, 10:33 UTC)Pajk napisał(a): [ -> ]Flak jest 2AX, można dwa wrzucić i beamy na small.DO Vulture'a bym założył na multicannony 3AX albo rakiety 3AX.

Tak się tylko zastanawiam na głos - a czy którykolwiek z wymienionych statków jest w stanie wytrzymać jeden volley od swarm'a / Bazyliska?

Się obaczy :D
(08.12.2017, 11:44 UTC)DYoda napisał(a): [ -> ]
(08.12.2017, 11:25 UTC)Elena Green napisał(a): [ -> ]Tak się tylko zastanawiam na głos - a czy którykolwiek z wymienionych statków jest w stanie wytrzymać jeden volley od swarm'a / Bazyliska?

Się obaczy :D

polecam końcówkę w/w filmiku ~20% HP tank anakondy w ~10sek zostało zjedzone
A przepraszam, macie rację, nie wiem czemu sobie ubzdurałem, że flak jest na 3:)
@Dyoda po prostu chce sobie Cobrę wymienić na nową z ubezpieczenia - znamy te numery :)
(08.12.2017, 14:20 UTC)Pajk napisał(a): [ -> ]@Dyoda po prostu chce sobie Cobrę wymienić na nową z ubezpieczenia - znamy te numery :)

trzeba było tak od razu
Panowie moja Cobra pamięta czasy pierwszego konfliktu z Thargoidami, wtedy dała radę to i teraz da radę... Jak by co uciec.
Podczas CG Krutek mnie nie stracił swoim bydlakiem to może nie będzie tak źle.
Stron: 1 2 3 4 5 6